Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Ascendant in Boogschutter + Ascendanthoroscoop 2023-2024

Ascendant horoscoop descendant astrologie Bloom web

”Met je Boogschutter Ascendant probeer je steeds een tikkeltje humor in je contacten te leggen. Zelfs al voel je je wat neerslachtig, toch probeer je de positieve kanten van het leven te blijven zien.”

Hoe toon jij je aan de buitenwereld met je Ascendant in Boogschutter?

Je houdt met je Ascendant in Boogschutter van actie en uitdagingen. In je leven wil je vooruitgang boeken en de maatschappelijke ladder beklimmen. Filosofie en religie boeien je. Als je een discussie aangaat, kan het in een ware strijd ontaarden, want je wil als Boogschutter Ascendant altijd je gelijk halen. Je bent avontuurlijk, dynamisch en temperamentvol en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Een zekere onrust kenmerkt je. In een relatie vervul je de leidersrol. Je hebt met je Ascendant in Boogschutter dikwijls de neiging om te overdrijven.

Voor jou is de wereld er één van avontuur, nieuwe ervaringen en hoop. Je hebt grote verwachtingen en enthousiasme voor de wereld en je voelt je dan ook niet te beroerd om te experimenteren en te ontdekken, zonder dat je daarbij de dingen echt helemaal uitpluist.


Je bent Als Boogschutter Ascendant rusteloos en actief en altijd op zoek naar iets dat onbereikbaar lijkt. Je bent heel direct in je aanpak en dat kan wel eens intimiderend zijn voor anderen, maar anderzijds bezit je een natuurlijke charme waardoor anderen je fouten vergeven. Je hebt als Boogschutter Ascendant een ruime kijk op de wereld verworven en anderen zullen sterk geïnteresseerd zijn in je opinie en inzichten. Je hebt overal wel een mening over en je laat deze graag blijken aan je omgeving. Met je Boogschutter Ascendant probeer je steeds een tikkeltje humor in je contacten te leggen. Zelfs al voel je je wat neerslachtig, toch probeer je de positieve kanten van het leven te blijven zien.

Een Boogschutter-Ascendant in de liefde

Je treft als Boogschutter-Ascendant een heel communicatief ingestelde partner. Je houdt trouwens van interessante gesprekken, en in deze relatie zal deze behoefte ongetwijfeld ingevuld worden. Een grote leergierigheid en zelfs nieuwsgierigheid zijn bij je partner aanwezig. Een ander belangrijk kenmerk van je partner is een bijzonder praktisch ingestelde geest. Zijn of haar handigheid zal een grote hulp voor je zijn in de alledaagse werkelijkheid. Een snelle geest ligt aan de basis van een soms wel vervelende veranderlijkheid in je partner. Vaak heb je het gevoel niet te weten met wie je te doen hebt!

Ondanks een grote interesse voor mensen, zul je met je Ascendant in het vuurteken Boogschutter geplaatst bij momenten wel eens last hebben van de oppervlakkigheid waarmee je partner in het leven staat. Zonder voldoende variatie geraakt je partner snel uitgekeken op dagdagelijkse situaties. Een zekere nerveuze geaardheid kenmerkt je partner: hij/zij kan moeilijk lang op één plaats verwijlen. Het moet je dan ook niet verbazen wanneer je partner om de haverklap de deur uit moet! Je partner steekt boordevol plannen, of ze ooit uitgevoerd zullen worden is dan weer een ander punt.

Je Ascendant Horoscoop voor 2023 - 2024

Achterhaal hier in Bloom's Ascendanthoroscoop 2023 - 2024 wat de algemene tendensen van 2023 en 2024 voor jou als Boogschutter-Ascendant zijn en lees hoe je werk, financiën, gezondheid, sociaal en liefdesleven in het bijzonder evolueren. Inclusief groeitip!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom