Home

Overige

Mijn account

Cursus 'Kaartleggen met de Oracle Gé kaarten' onder begeleiding van Ingrid Terryn

kaartleggen

Lestijden

16 februari 2023 / 14:00 - 16:30

02 maart 2023 / 14:00 - 16:30

09 maart 2023 / 14:00 - 16:30

16 maart 2023 / 14:00 - 16:30

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Ingrid Terryn

Kostprijs

€ 120,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 12 plaatsen

Kies aantal tickets

Kaartleggen met de L’Oracle Gé kaarten - Ingrid Terryn is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Leer kaartleggen met de Oracle Gé kaarten bij Bloom in Waregem

Tijdens de cursus Kaartleggen met de L’Oracle Gé kaarten’ onder begeleiding van ervaren docente en kaartlegster Ingrid Terryn leer je binnen een mum van tijd de Oracle Gé kaarten kennen én gebruiken. De L’Oracle Gé kaarten zijn ontworpen door Gérard Barbier en zijn toegankelijk voor iedereen, zowel beginnende als gevorderde kaartleggers kunnen vrijwel direct aan de slag. Dit waarzegspel bestaat uit 61 kaarten en is straight to the point. Op de kaarten zijn geen mysterieuze taferelen afgebeeld, integendeel zelfs! Ze zijn ieder voorzien van een veelgebruikt symbool zoals gereedschap of een rood hart. Makkelijk om te onthouden en om mee te werken. Bovendien stimuleren deze vereenvoudigde illustraties de intuïtieve interpretaties.

Docente van dienst, de immer gedreven én ervaren kaartlegster Ingrid Terryn, is dé geknipte persoon om beginners en gevorderden een weg te wijzen in het kaartleggen met de Oracle Gé kaarten. Tijdens deze cursus legt ze de betekenis van de verschillende kaarten en symbolen uit, en leert ze iedereen hoe die kaarten moeten geïnterpreteerd worden in de verschillende legpatronen. Een primeur!

Docent: Ingrid Terryn
Extra info
: na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

De L'Oracle Gé kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Over Ingrid Terryn

Lezing Aimee Zwitser kaarten Ingrid Terryn Spirituele Expo beurs Bloom web

Ingrid Terryn heeft maar liefst 40 jaar ervaring met het kaartleggen en haar bedrevenheid heeft haar een heel drukke praktijk opgeleverd. Als geen ander beheerst ze de geheimen van het kaartleggen, zowel met de klassieke Lenormand als met de Belline-, Aimée Zwitser-, zigeuner- en gewone speelkaarten. Ze schreef reeds tal van boeken om geïnteresseerden te laten kennismaken met deze bijzondere vormen van toekomstvoorspelling. Ook heeft Ingrid een jarenlange reputatie als lesgeefster. Tijdens haar lessen adviseert en begeleidt ze zowel beginners als gevorderden bij het ontwikkelen van hun talenten om zo allemaal te evolueren tot begaafde kaartleggers/kaartlegsters.

Beoordelingen van anderen

Met heel veel flair en enthousiasme geeft Ingrid de lessen. Heel veel nieuws komt op ons af gelijk een stormloop maar we krijgen ook voldoende de kans om tijdig vragen te stellen en ondersteund te worden tijdens het maken van de oefeningen. Haar uitleg is heel duidelijk en gestructureerd. Ze kent haar vak als geen ander!

De lessen vliegen echter zo snel voorbij dat we zelfs vergeten een pauze in te lassen. Iedereen wordt zo hard meegezogen in de les dat we nog liever verder doen dan de les abrupt te moeten stoppen voor een pauze. Voor je het weet is ze helaas weeral voorbij en kijken we ongelooflijk hard uit naar het vervolg. Ook heel leuk dat we thuis oefeningen mogen maken die we verbeterd terug meekrijgen. Dit geeft een beeld van hoe goed we al mee zijn met de lessen en waar nog werk is.

⏤ Françoise

Heel goed, Ik vind het heel aangenaam en leerrijk gebracht. Klaar en duidelijk, maar ook sympathiek. Heel interessant. Tof groepje. Ben geïnteresseerd ook in andere lessenreeksen van Ingrid.

⏤ An

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom