Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Leer kaartleggen met gewone speelkaarten • Ingrid Terryn

sku: BELAGRO
€ 18,50
Product beschikbaar

Leer kaartleggen met gewone speelkaarten • Ingrid Terryn is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Klantenbeoordelingen

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Ingrid Terryn
Aantal pagina's
136
ISBN
9789072189004
Afmetingen
21 x 14,9 x 1,2 cm
Bindwijze
Paperback
Productcode
BELAGRO

Productinformatie

Leer kaartleggen met gewone speelkaarten • Ingrid Terryn

Leer werken met de gewone speelkaarten

Met behulp van het boek 'Kaartleggen op grootmoeders wijze' van Ingrid Terryn, waarin je leert werken met de gewone speelkaarten betreden wij dit verrijkende levensgebied en ontdekken wij dat de betekenis en symboliek van de kaarten inzichtelijk, leidend, beschermend en voorspellend is. Wie zich op een correcte en positieve manier in het kaartleggen verdiept, verwerft niet enkel een grote mensenkennis, maar leert ook de kosmische wetten begrijpen waaraan een mensenleven onderworpen is. Door zichzelf of zijn consultant daarop af te stemmen, wordt de weg naar meer geluk, voorspoed en succes toegankelijk.

In dit boek over het kaartleggen met de gewone speelkaarten verfijnt Ingrid Terryn haar kaartlegtechniek bovendien door aanvullend gebruik te maken van de overbekende Lenormandkaarten. Door de aanwijzingen en adviezen van de auteur op te volgen, kan ook jij evolueren tot een begaafde en performante kaartlegger of kaartlegster. Dankzij je gave en talent zal je uiteindelijk in staat zijn om je medemens te helpen, te adviseren en te begeleiden bij het trotseren en overwinnen van de talrijke uitdagingen die hij/zij op zijn/ haar pad ontmoet en die deel uitmaken van het leven.

Over auteur Ingrid Terryn

Ingrid Terryn heeft maar liefst 40 jaar ervaring met het kaartleggen en haar bedrevenheid heeft haar een heel drukke praktijk opgeleverd. Als geen ander beheerst ze de geheimen van het kaartleggen, zowel met de klassieke Lenormand als met de Belline-, Aimée Zwitser-, zigeuner- en gewone speelkaarten. Ze schreef reeds tal van boeken om geïnteresseerden te laten kennismaken met deze bijzondere vormen van toekomstvoorspelling. Ook heeft Ingrid een jarenlange reputatie als lesgeefster. Tijdens haar lessen adviseert en begeleidt ze zowel beginners als gevorderden bij het ontwikkelen van hun talenten om zo allemaal te evolueren tot begaafde kaartleggers/kaartlegsters.

Ook verkrijgbaar als e-book.

Reviews

aline

'Wijsheid komt niet uit boeken, je moet het in jezelf gaan zoeken'. Maar 't is door de wijsheid die in dit boek stond, dat ik de weg naar mezelf vond. De kaarten wezen me de weg naar de wijsheid diep in mij, met het boek kreeg ik veel inzicht bij.

Viviane

Ingrid heeft mij op een wijze manier geholpen met haar groot inzicht in de kaart, nu weet ik wat mij te doen staat een opluchting voor innerlijke rust. De enige die mij de juiste weg heeft aangeboden waarvan ik voel dat het de juiste weg is. 1000x dank

Engee68

De perfecte spirituele aanvulling voor mijn taak op deze wereld👌🏻

Schrijf een review

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom