26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Tekens van het universum

sku: BELA4699
€ 25,00
Product beschikbaar

Tekens van het universum is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Denise Linn
Uitgeverij
Ankhhermes, Uitgeverij
Afmetingen
144 mm x 220 mm
Aantal pagina's
312
Bindwijze
Paperback
ISBN
9789020217964
Productcode
BELA4699

Productinformatie

Tekens van het universum • Denise Linn

toeval, voorgevoelens en synchroniciteit

Ontdek de betekenisvolle symbolen van het universum met het boek "Tekens van het universum" van auteur Denise Linn. Deze krachtige gids biedt het meest uitgebreide woordenboek van universele tekens ooit samengesteld, en is ontworpen om je te begeleiden bij het ontcijferen van de boodschappen die het universum voor je heeft.

Benieuwd naar de boodschappen achter toevalligheden, voorgevoelens en synchroniciteit? Misschien valt het je op dat je herhaaldelijk dubbele getallen tegenkomt, of heb je het gevoel dat bepaalde gedachten zich plotseling manifesteren? De natuur en haar symboliek zijn overvloedig aanwezig, en met dit boek "Tekens van het universum" leer je hoe je de tekens kunt herkennen en gebruiken als kompas voor je persoonlijke groei.

Dankzij echte verhalen en eeuwenoude wijsheid inspireert auteur Denise Linn je om je natuurlijke vermogen om naar het universum te luisteren te versterken, en om de tekens die je dagelijks ontvangt te benutten. Ze neemt je in het boek "Tekens van het universum" stap voor stap mee in het proces van het oproepen van tekens, het creëren van de juiste omstandigheden om ze te ontvangen, en het interpreteren ervan. Met het uitgebreide woordenboek dat bij deze gids hoort, krijg je alle tools die je nodig hebt om zelfstandig de betekenis van de tekens te doorgronden. De trefwoorden dienen als startpunt om dieper inzicht te krijgen in de boodschappen die het universum voor je in petto heeft.

Hierbij enkele voorbeelden:

• Een vlinder is een krachtig teken van een nieuw begin op een hoger niveau.
• Een storm kan wijzen op een innerlijk conflict. Een storm kan ook aangeven dat met betrekking tot een bepaalde situatie in je leven de lucht opklaart.
• Een kruising van wegen geeft aan dat je straks voor een beslissing komt te staan. Neem je tijd en raadpleeg je intuïtie voordat je je weg kiest.

Met dit eenvoudig te gebruiken boek "Tekens van het universum" helpt Denise Linn je om je opnieuw te verbinden met de magie van je innerlijke zelf, zodat je in je leven de juiste keuzes kunt maken.

Reviews

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom