Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Tekens zijn overal

sku: BELA4682
€ 24,99
Product beschikbaar

Tekens zijn overal is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Laura Lynne Jackson
Aantal pagina's
336
ISBN
9789000371792
Afmetingen
14,2 x 21,8 cm
Bindwijze
Paperback
Productcode
BELA4682

Productinformatie

Tekens zijn overal - Laura Lynne Jackson - boek

Leer de boodschappen van het universum zien en begrijpen

In 'Tekens zijn overal' van Laura Lynne Jackson staat de verbinding, die we voelen met onze dierbaren - zelfs na hun overlijden -, centraal. Onze liefde en gedachten voor hen eindigen niet plotseling. Er zijn momenten waarop we iets ervaren, dromen of voelen, en ons afvragen: is dit toeval of een betekenisvol teken? Zelfs de meest nuchtere personen ervaren soms onverklaarbare gebeurtenissen.

In haar boek 'Tekens zijn overal neemt Laura Lynne Jackson, een gerenommeerd medium uit de Verenigde Staten, ons mee op een reis door dergelijke verhalen. Ze deelt intrigerende voorbeelden die bevestigen dat onze instinctieve gevoelens vaak waar zijn. Het boek bevat verhalen van mensen die ongewone ervaringen hebben gehad. Bijvoorbeeld een moeder die na het overlijden van haar zoon voortdurend herten tegenkomt, zelfs midden op de snelweg. Of een vrouw die een dollarbiljet ontvangt met de naam van haar overleden echtgenoot, een teken dat het goed met hem gaat. En het verhaal over hoe Laura Lynne Jackson op de sterfdag van haar vader telkens onverwachts een nummer van Elvis Presley hoort.

Dit boek laat zien dat je geen medium nodig hebt om de tekenen te begrijpen als je ervoor openstaat. "Tekens zijn overal" is een hartverwarmende verzameling van verhalen vol liefde, hoop en troost, die ons doet realiseren dat de connectie met onze geliefden altijd blijft bestaan.

Over auteur Laura Lynne Jackson

Laura Lynne Jackson studeerde in Oxford en heeft jarenlang Engels gedoceerd. Ze is een gecertificeerd medium en is verbonden aan de Forever Family Foundation en Windbridge Research Center, waar ze ingezet wordt om mensen te helpen die iemand zijn verloren.

Reviews

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom