Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Steve Van Herreweghe (gastspreker)

Steve Van Herreweghe Summer Bloom Fest 2023

Zaterdag 5 augustus | Jupiter Zone
Durven blinken en je eigen koers volgen

Mens, heb geen angst. Leef, met mateloze dapperheid. Dans, zonder enige schroom. Omhels, zonder schaamte. Onderneem, zonder spijt. Heb lief, telkens opnieuw. Maak plezier, alleen en samen. Laat je niet doen, kop op, kom op en blijf blinken, ongeremd, en onvervalst.
Steve

Augustusmaand, Leeuwenmaand. Maand waarin het zonnige vaste vuur in jezelf centraal staat, je kloppend hart, je recht op zelfexpressie, je persoonlijke wilskracht en creativiteit. De herinnering ook aan de vraag ‘of jij je eigen weg of pad nog wel durft te volgen, of jij (nog) durft te stralen van binnenuit, ook in het donker’. Niet evident in tijden van meer moeten dan mogen, krimpende vrijheden en toenemende controle, volg- en gehoorzaamheid, en met een steeds kompaslozer collectief dat hijgt van angst, sterft van de stress en genoegen neemt met de slaafse burn-outstaat. Steve staat erom bekend niet zo volgzaam te zijn, en al zeker niet rond de pot te draaien. De waarheid verbloemen is geen optie, ze vinden een zaak van ons allen. En volgen kan soms ook wel goed zijn, tenminste als de leider integer is en je vanuit een diep respect voor je individualiteit, je mens-zijn-in-wording aanmoedigt. Maar waar zijn ze de ware leiders, waar waren ze als we ze echt nodig hadden?

Durven blinken en je eigen koers volgen is een aangeboren mensenrecht, het is jouw recht op leiderschap in en over je eigen korte maar betekenisvolle leven. Het is de verschuiving maken van slachtofferschap naar heldhaftigheid, van bang overleven naar bezield leven, van angst naar vertrouwen, van groots te worden en niet groot.

Zie Steve Van Herreweghe live aan het werk

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
✅ Jupiter Zone 5 augustus 'Durven blinken en je eigen koers volgen'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom