26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Spirituele Bloom Fair • 26 mei 2024 • Menen

Datum

26 mei 2024 / 10:00 - 17:30

Locatie

Park Ter Walle
J. en M. Sabbestraat 163a, 8930 Menen
Routebeschrijving

Kostprijs

€ 10,00

Vanaf 5 tickets: €9,00 per ticket ipv. €10,00

vanaf € 8,00

Kies aantal tickets

Spirituele Bloom Fair 26 mei 2024 Menen is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Spirituele Bloom Fair • 26 mei 2024 • Menen

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

 • Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties, workshops en lezingen: variërend van een lezing over holistisch genezen en Hartresonantie tot contact met Zielen
 • Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
 • Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
 • Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.
 • Hongerstillers: praat met gelijkgezinden na in het cateringpunt en geniet van een hapje en drankje.
 • Neem 1 van de 200 goodiebags inclusief Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk in ontvangst.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Bloom Fair op zondag 26 mei 2024 in Park Ter Walle, J. en M. Sabbestraat 163a in Menen.

Ding mee met onze prijsvraag en maak kans op een Super Deluxe Goodiebag!

Neem als vroege vogel op deze Spirituele Bloom Fair in Menen een goodiebag in ontvangst. Bloom verdeelt maar liefst 200 goodiebags inclusief een Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk. Ook maak je als bezoeker tijdens deze spirituele beurs kans op leuke en soulful prijzen, zie het invulformulier onderaan deze pagina. Als klap op de vuurpijl kan je ook meedingen naar een Super Deluxe Goodiebag. Vul hiervoor de prijsvraag op deze Expo correct in en wie weet neem jij de Super Deluxe Goodiebag mee naar huis.

Tickets

✨ Tickets in voorverkoop koop je bovenaan deze pagina aan €10 per ticket.
Jongeren tussen 13 en 18 jaar betalen €8.
Gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar.

✨ Vanaf 5 tickets geniet je een korting en koop je je tickets aan €9/stuk.
Tickets aan de deur zijn ook mogelijk aan €12 per ticket.

Ontdek hier ons voordrachtenprogramma

Spirituele Bloom Fair Jupiter Zone

10.30 uur:
Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
11.15 uur:

Shiva Puja, Johan Morel (Centrum LichtZiel)
12.00 uur:
Hartresonantie, Paul van Egghen
13.00 uur:

Contact met Zielen, Blue Eagle (Itai de Leeuw)
14.00 uur:

Laat stilte jouw medicijn zijn, voor een gebalanceerd leven, Ingrid Desmedt
15.00 uur:

Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi
16.00 uur:
The Way Back Home, Koen en Lendita (Justrelaxing)

*De voordrachtenprogramma's zijn onderhevig aan wijzigingen en aanvullingen.
**Foto met dank aan Youssef Hacchouch (outdoor Summer Bloom Fest 2022)

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat? Je ontdekt het tijdens deze boeiende lezing van Fons De Voegt over holisme op 26 mei 2024 in Park Ter Walle te Menen.

Koen en Lendita

The way back home, Koen en Lendita (Just Relaxing)

Koen en Lendita leerden elkaar kennen in 2020. Meteen werd duidelijk dat hun ontmoeting voor heel wat verandering zou zorgen. Toen Lendita als heldervoelende aan Koen vroeg: "Wie ben jij en wat kom jij plots in mijn leven doen?", kwam Koen zijn antwoord niet zomaar uit zijn hoofd maar van ergens veel dieper. Hij zei: "Ik kom de weg naar jou hart vrij maken." Lendita de helderziende/ heldervoelende en Koen bezit de kennis van Goddelijke wetmatigheden. Op hun eigen manier leggen ze uit wat het verschil is van leven uit je hoofd en dus vanuit je ego en leven vanuit je ware zelf, je ZIEL. De Ziel is onvoorwaardelijke Liefde. We leven nu nog in de wereld van het ego. Dat zorgt voor heel veel stress en spanning. Tijdens de voordracht van Koen en Lendita van praktijk Just Relaxing op de Spirituele Bloom Fair op zondag 26 mei 2024 in Park ter Walle in Menen komen heel wat gezegden aan bod waar zij heel graag toelichten wat ze nu precies betekenen.

Lezing Hartresonantie Paul Van Egghen Spirituele Beurs Bloom Fairs

Hartresonantie, Paul Van Egghen

Duik in de wereld van hartresonantie tijdens de lezing van Paul Van Egghen op de Spirituele Bloom Fair in Menen op zondag 26 mei 2024. Leer hoe het Amerikaanse Heartmath Institute onderzoek heeft gedaan naar de energetische werking van jouw hart in samenwerking met jouw hersenen, en hoe emoties hierbij een cruciale rol spelen. Ontdek praktische technieken en tools om jezelf in resonantie te brengen, je balans te herstellen en jouw spirituele groei te bevorderen. Mis deze kans niet om jouw leven te verrijken met eenvoudige methoden voor persoonlijke groei en evenwicht. Laat je inspireren door Paul Van Egghen tijdens deze Spirituele Beurs in Menen!

Itai de Leeuw contact met zielen door Blue Eagle Spirituele Beurs Bloom Fairs

Contact met zielen, Blue Eagle (Itai de Leeuw)

Blue Eagle“ITAI: bekend van het zesde zintuigsjamaan en medium, maakt contact met zielen, levend of heengegaan, mens of dier. Doordat Blue Eagle zich volledig in de ziel van een ander kan plaatsen, kan hij zo de situatie schetsen hoe iemand zich voelt, wat die beleeft heeft of wat die ziel nodig heeft om nog meer van het leven te genieten. Dit kan betrekking hebben op de relatie met je eigen ziel, een familielid, onverwerkte verliezen, werk,… Blue Eagle geeft een weerspiegeling van de rode draad van jouw huidige levenspad en hoe deze het beste te bewandelen. Tijdens deze indrukwekkende demonstratieContact met zielen’ op de Spirituele Bloom Fair van Menen op zondag 26 mei 2024 worden er willekeurig personen uitgekozen, die op dat moment een boodschap meekrijgen. Deze boodschap kan betrekking hebben op hun eigen ziel of een persoon die heengegaan is, niets is vooraf bepaald en Blue Eagle laat zich volledig leiden door het moment zelf. Na de demonstratie trakteert Itai de bezoeker op een korte drumsessie met de sjamanendrum.

Lezing Ingrid Desmedt Spirituele Beurs Bloom Fairs

Laat stilte jouw natuurlijke medicijn zijn, voor een leven in balans, Ingrid Desmedt

Verken de kracht van stilte op de Spirituele Bloom Fair van Menen in Park Ter Walle! In de drukte van ons moderne bestaan wordt stilte vaak vergeten, maar het is een natuurlijk medicijn voor balans. Het biedt een toevlucht weg van constante prikkels, waar je kunt vertragen, ademen en echt luisteren naar jezelf en je omgeving. Door stilte te omarmen, kalmeer je je gedachten, verhelder je je geest en luister je beter naar je innerlijke stem. Reflecteer diep, herstel en groei door de kracht van stilte te ontdekken. Het is meer dan alleen afwezigheid van geluid; het is een bron van heling die je in balans houdt te midden van het leven. Kom naar de lezing gegeven door Ingrid Desmedt, waar je leert hoe je innerlijke rust vindt in de dagelijkse drukte en de kracht van herhaalde rust ontdekt.

Naomi Apachi Spirituele Expo Voorjaar 2022

Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!

Naomi Apachi is een adviesgevend medium, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Bloom Fair in Park ter Walle in Menen een gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen). Daarbij brengt ze enkele boodschappen van overledenen aan de hand van een foto die elke bezoeker zelf mag meebrengen. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

Shiva Puja Johan Morel Centrum Lichtziel Spirituele Beurs Bloom Fairs

Shiva Puja, Johan Morel (Centrum LichtZiel)

Op de Spirituele Bloom Fair in Menen op zondag 26 mei 2024, geeft Johan Morel van het Centrum LichtZiel een lezing over Shiva Puja, een eeuwenoud Hindoe-ritueel dat helende zegeningen biedt. Het ritueel omvat het reinigen en opladen van Shiva Lingams met mantra's en gezangen, wat krachtige vibraties genereert die de chakra's zuiveren en de levensstroom (kundalini) reactiveren. Dit brengt je in contact met je hogere zelf en brengt innerlijke rust en vrede. Na de puja kunnen alle aanwezigen een zegening ontvangen door een Shiva Lingam op hun hoofd te laten plaatsen. Laat je ziel opnieuw vervullen met deze helende schoonheid en kom genieten van deze ervaring. In het Centrum Lichtziel deelt Johan zijn ervaringen van de afgelopen 30 jaar, opgedaan via reizen naar India, contact met engelen en Jeshua. In zijn centrum in Nevele organiseert Johan diverse activiteiten waarbij meditatie en zang centraal staan. Ook biedt hij persoonlijke consulten aan, waaronder familieopstellingen, om healing te bevorderen.

Awakening is not changing who you are, but discarding who you are not

Deepak Chopra

• Een greep uit de deelnemende standhouders •

🔮 Coaching / Kaartleggen / Astrologie / Pendelen / Numerologie / Healing / Werken met Engelen / Runen

Fons De Voegt - Anne Wauters - Greet - Paul Van Egghen - Desiris - Rosa - Sonia Desmadryl - Nady - Lydie Scherpereel - Koen & Lendita (Just Relaxing) - Kathleen Callewaert - Marie-Christine Vervinck - Bo-Maaj - Bert Peters & Lucie Buyse - Georges Vandenbroek - Karin Vlinderliefde - Denise Lins de Resende - Ingrid Terryn - Medium Roxana - Mike Mushin - Ingrid Desmedt

⭐ Psychometrie / Helderzienden / Heldervoelenden / Zandlezen / Aurafotografie / Hypnose / Human Design

Angelina Sica - Peter Klok - Naomi Apachi - Itai De Leeuw (Blue Eagle)

🕊️ Spirituele centra / Yoga / Meditatie / Tai Chi / Reiki / Gezondheidscoach / Access Bars / Tenenlezen / Kunst / Massagetherapie / Gezonde (honden)voeding / Kindercoaching

Centrum Lichtziel - House of Healing - Lucas Bertels - Sophia Campione - San'Arte - Pedras Healing

💎 Standen met edelstenen & sieraden / essentiële olie/ cosmetica / Spiritueel (web)winkels

Bloom - Zen Spirit Plus - The Dunes - RV Design - Jasmin - Mindful Gifts - Gemmoconsult - Lucky Duckling - Jewels of Happiness - Aztec Temple - Zen Spirit Plus - Namasté - Same Life coaching - Pedras Healing - MediumCollege - Yukimi

• Food Zone •

De Food Zone voorziet in heerlijke drankjes en/of hongerstillers. Voor elk wat wils dus.

• Bereikbaarheid •

Werken in de J.&M. Sabbestraat
Helaas zijn de werken de werken in de J.&M. Sabbestraat niet afgewerkt.
Parkeren kan op volgende parkings:
- Site Reznor (enkel toegankelijk via de Parkstraat - éénrichtingsverkeer)
- Politiekantoor: Leopoldplein 12, 8930 Menen
- Zwemkomstraat

Met het openbaar vervoer

Via De Lijn kan je jouw reis met het openbaar vervoer plannen.

• Bezoek de Spirituele Expo's in jouw regio •

Agenda voorjaar 2024
 • zondag 21 januari 2024: Spirituele Bloom Fair Geel
 • zondag 28 januari: Spirituele Bloom Fair Brecht
 • zondag 4 februari 2024: Spirituele Bloom Fair Aalst
 • zondag 18 februari 2024: Spirituele Bloom Fair Brugge
 • zondag 25 februari 2024: Spirituele Bloom Fair Genk
 • zondag 3 maart 2024: Spirituele Bloom Fair Deinze
 • zondag 17 maart 2024: Spirituele Bloom Fair Oostende
 • zondag 24 maart 2024: Spirituele Bloom Fair Gent
 • zondag 14 april 2024: Spirituele Bloom Fair Antwerpen (Deurne)
 • zat. 20 en zon. 21 april 2024: Spirituele Bloom Fair Lommel
 • zat. 27 en zon. 28 april 2024: Spirituele Bloom Fair Wieze
 • zondag 5 mei 2024: Spirituele Bloom Fair Nieuwpoort
 • zondag 26 mei 2024: Spirituele Bloom Fair Menen
 • zondag 2 juni 2024: Spirituele Bloom Fair Aarschot

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen!

 • Mini-consult, Fons De Voegt
 • Gezichtsmassage, Pedras Healing
 • Mini-consult, Greet
 • Waardebon van €70, Mike Mushin
 • Aurafoto met uitleg, Peter Klok
 • Geschenk met waardebon, Zen Spirit Plus
 • Mini-consult, Marie-Christine Vervinck
 • 3x waardebon van €10 bij Bloom
 • Waardebon van €25, Mindful Gifts

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens dit Bloom event!

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een dergelijke beurs bezocht en wat een leuke ervaring. Qua spiritualiteit ben ik nog een beginner, maar ik moet toegeven dat ik vandaag enkele keren blown away was! Ik kom zeeeekeeer terug! - Lilly R.

⏤ Lilly R

Niets op aan te merken! Fijne dag gehad met mijn vrouw. Mijn vrouw is enkele edelstenen rijker, en ik een hele boekenkast! De lezing over Handlezen vond ik ook super! Dank!

⏤ Francis V.

Bijzonder genoten van de spirituele beurs met mijn beste vriendin. Was echt wel metime voor ons beiden. Bovendien heb ik nog een goodiebag deluxe gewonnen. Dank je voor de vlotte organisatie!

⏤ Carla D.

Het was voor ons groepje de eerste keer dat we een spirituele beurs bezochten.. Ondanks de vele bezoekers was de rustige sfeer opmerkelijk. De deelnemende standhouders waren allen zeer vriendelijk behulpzaam zonder zich op tedringen. Een zekere Greet heeft tijdens een korte sessie zeker enkele rake omschrijvingen meegedeeld. Naast deze sessie was er een ruim aanbod aan info en een gevarieerd aanbod,waardoor we niet ontgoocheld waren van ons bezoek De organisatie en opbouw waren goed in elkaar gestoken. Voor herhaling vatbaar!

⏤ Jean-Marie P.

Je aanmelden als standhouder of spreker op de events van Bloom

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom