Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Openingsceremonie met mantra's

Summer Bloom Festival 2024 Openingsceremonie

Summer Bloom Festival • Diest • 6 & 7 juli 2024

Zaterdag 6 juli | Bloom Stage | 14.00 - 15.30 uur
Openingsceremonie met mantra's

Laten we samen een krachtveld neerzetten tijdens de openingsceremonie.
We chanten samen oude, krachtige mantra’s, waarin herhaling ons denken tot stilte brengt. We focussen collectief op die enkele woorden en niets anders.
Zullen we domein de Halve Maan doen vibreren door onze gebundelde energie?
Kom samen met ons het festival in gang blazen met je stem en energie!
Zo welkom!

Sara en Emilie nodigen je op het Summer Bloom Fest 2024 in Diest tijdens deze openingsceremonie uit, om vol zachtheid en passie, te verbinden met jouw innerlijke stem. Deze cirkel wordt muzikaal mee gedragen door Koen, Cindy en Tuur. Koen Fossey, ook wel bekend als DJ White Sjaman, maakt al vele jaren meditatieve muziek en dansmuziek. Cindy is gitariste en volgt sjamanenopleiding. Tuur speelt percussie met doundouns, djembé, darbouka, shakers. Speciaal voor het Summer Bloom Fest brengen we meerdere muzikanten samen om in eenheid en in volle verbinding te vibreren!

Zaterdag 6 juli | Fusion Zone | 16.50 – 18.00 uur
Meditatieve mantracirkel

Aan de hand van de repetitieve gezangen (mantra's) brengen we onze geest naar stilte. We brengen onze focus naar woorden die we blijven herhalen, blijven herhalen, blijven herhalen en voegen er klank en ritme aan toe. Deze focus brengt je in staat de storing van het dagelijkse denken weg te nemen en innerlijke stilte te ervaren. Vanuit deze stilte kan je zelfs tot diepere lagen afzakken en dichterbij je kern komen.

De ritmes en klanken met verschillende frequenties en vibraties leveren een bijdrage aan het meditatieve en helende aspect. Jouw stem brengt nog meer vibratie en andere frequenties in onze cirkel. Dit maakt iedere cirkel weer uniek. In de cirkel is iedereen gelijk en vormen we één sterk geheel, één organisme, één tribe. Klanken botsen, resoneren en vormen krachtige energieën binnen dit oneindige veld. Klaar om jezelf te ont-moeten?

Doe mee met Sara & Emilie

📍 Summer Bloom Fest, De Halve maan in Diest
📅 zaterdag 6 & zondag 7 juli 2024
🎵 Bloom Stage 6 juli ‘Openingsceremonie met mantra's’
🌈 Fusion Zone 6 juli ‘Meditatieve mantracirkel’
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0
✴️ Bekijk de volledige line-up hier

Zullen we domein de Halve Maan doen vibreren door onze gebundelde energie? Kom samen met ons het festival in gang blazen met je stem en energie!

Summer Bloom Fest 2024 21 Openingsceremonie

Over Sara & Emilie

Sara en Emilie brengen vol passie verbindende meditatieve mantracirkels. Dit hartelijke duo brengt het organische van de natuur in de sounds en mantra's. Laat je omarmen door hun warmte, creativiteit en zachtheid.

Emilie is yoga teacher en gezondheidsconsulente. Sara is singer-songwriter en neemt je mee op reis met haar gitaar en pure stem.

De mantracirkels van Sara & Emilie vind je maandelijks terug in de Monk-e Temple (Hasselt) | Website: monk-e.net

Openingsceremonie mantraliederen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom