Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Vertrouwen op het universum: 7 tips

Spiritualiteit
Bloom
07/09/2022
Vertrouwen op het universum: 7 tips

Vertrouwen op het universum brengt zeeën van rust. Je geeft al je onzekerheden, angsten en zorgen uit handen. Vertrouwen op het universum is een kunst op zich, het is immers niet evident om de touwtjes los te laten en je mee te laten voeren op de stroom van het leven. Bloom deelt alvast zeven tips die jou in staat stellen het volste vertrouwen in het universum te hebben.

Leren vertrouwen op het universum vergt nogal wat aanpassingen. Toch kun je klein beginnen. Met een paar verwaarloosbare aanpassingen in je leven kom je al een heel eind. Vertrouwen in het bovennatuurlijke brengt ongelooflijke levenswendingen en kansen met zich mee.

1 – Geloof in de liefde

Het universum is een oneindige bron van liefde. Het heeft je lief en het staat volledig achter jou en elke stap die je neemt. Als je dit echt diep in je hart weet, dan is dat alles wat je nodig hebt om je over te geven aan de flow of life. Bevestig dit dagelijks voor jezelf met de mantra: ‘Het universum houdt van mij en steunt mij’.

2 - Laat alle onzekerheid los

Soms is het moeilijk om iets waar je veel aan denkt of over droomt, los te laten. Het kan helpen om een zwaar voorwerp daadwerkelijk te laten vallen en te voelen hoe je het loslaat en hoe het valt. Stap naar buiten, de natuur in, en zoek een grote steen. Laat deze steen op de grond vallen terwijl je aankondigt dat je bereid bent om wantrouwen los te laten en de controle te laten varen.

3 – Try something new!

Angst voor het onbekende kan ons belemmeren vooruit te komen in het leven. Dus probeer eens iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan. Als je dat kan vragen van jezelf, dan kan het universum je op een veel wonderlijker pad brengen dan je ooit had durven dromen.

4 – Sta open voor tekenen

Het is altijd fijn om een extra bevestiging te ontvangen, zodat je met zekerheid weet dat je je op het juiste pad bevindt. Vraag het universum om je een teken te geven dat alles klopt en alles goed zal komen. Vraag om een specifiek teken, zoals een rode slang. Kijk vervolgens uit naar geschreven woorden in tijdschriften, afbeeldingen online, songteksten die met je resoneren of andere manieren waarop het teken zich kan openbaren.

5 - Selfcare

De controle loslaten en leren vertrouwen op het universum kan pijnlijke gevoelens uit het verleden doen opborrelen. Deze gevoelens toelaten, erkennen en loslaten, hoort nou eenmaal bij het proces. Vergeet echter niet om voor jezelf te zorgen. Maak ruimte voor me-time, elke dag als je kunt. Geef jezelf een beetje liefde.

6 - Kristallen voor moed

In tijden van nood kunnen kristallen steun bieden. Houd vertrouwenwekkende edelstenen bij je (malachiet, blauwe kantagaat en pyriet zijn allemaal goede keuzes) om je kracht en moed op te krikken.

7 - Vier je overwinningen

Probeer je te richten op al het goede in je leven, om alle manieren te zien waarop het universum heeft geleverd en blijft leveren. Vier elke prestatie, zelfs de kleine dingen. Zo verzeker jezelf ervan dat je ingetuned blijft op een hoge frequentie. Zo resoneer je met het universum.

Bezoek de Bloom Shop!

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Ontdek jouw talenten! Ontmoet talentenconsulent Tidenka Goedhart

Hoe komt het dat we ons in sommige situaties zo goed voelen en in andere helemaal verloren lopen?…

Lees meer
Inspiratie

Vragen vanuit stilte

Poëzie is een krachtige tool voor introspectie. Door woorden zorgvuldig te kiezen en te vormen tot…

Lees meer
Astrologie

PREVIEW // Jouw Ascendanthoroscoop voor 2023 - 2024

De Ascendant is volgens de astrologie een samenkomst van tijd en ruimte. Om de Ascendant te…

Lees meer
Bloom 8 - 2023

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2023,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom