Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Human Design: welk van de 5 energietypes ben jij?

Spiritualiteit
Bloom
28/07/2021
Human Design: welk van de 5 energietypes ben jij?

Human Design geeft je de geheimen van jouw blauwdruk prijs. Het is een visuele kaart van de levensenergie en het laat je zien hoe deze levensenergie door jou heen stroomt. Dankzij deze informatie krijg jij een persoonlijke gids aangereikt om je leven te leiden. Zo weet je perfect in welke delen van je leven je je tijd kunt investeren en daar ook baat bij zult hebben. Human Design heeft vijf energietypes. Benieuwd wat jij kan leren van jouw energietype?

Human Design laat je zien hoe jij het beste besluiten kunt nemen. Het maakt je in de eerste plaats bewust en geeft je vele inzichten in jezelf. Het is een manier van kijken die een hulpmiddel kan zijn om beslissingen te nemen in jouw werk en leven. Allemaal proberen we op verschillende manieren inzicht te verkrijgen in ons leven, ons doel hier op aarde en om ons ziel beter te begrijpen. We proberen ons levensdoel te ontdekken aan de hand van bijvoorbeeld astrologie en tarot. Toch dekt dat niet altijd de volledige lading van het doel van ons bestaan. Dankzij Human Design zijn we gelukkig wel in staat een accuraat beeld hiervan te schetsen.

Human Design is een hulpmiddel om jouw blauwdruk te ontcijferen. Het is een kaart van het menselijk lichaam dat exact weergeeft hoe de levensenergie door jou heen stroomt. Deze blauwdrukken zijn een tool om je bij te staan in het dagelijks leven. Human Design combineert elementen van I Ching en astrologie om jouw ziel zo exact mogelijk uit te stippelen. Human Design onderscheidt vijf energietypes, namelijk: Manifestor, Generator, Manifesting Generator, Projector en Reflector. Als je jouw Human Design type kent, dan kun je gemakkelijker je leven inrichten en stappen ondernemen om dichter bij je doelen te komen.

Benieuwd welk Human Design type jij bent? Aan de hand van een paar gegevens, je naam, geboorteuur en –plaats, kun je jouw energietype ontdekken. Probeer het maar eens via deze link. (Tip: bekijk deze site op je computer i.p.v. mobiel).

Welk energietype ben jij?

”Human Design is een hulpmiddel om jouw blauwdruk te ontcijferen. Het is een kaart van het menselijk lichaam dat exact weergeeft hoe de levensenergie door jou heen stroomt.”

Generator (37% van de bevolking)

Generators zijn de workaholics onder ons. Ze leven om te werken en raken nooit uitgeput. Echter voelt dit energytype zich nooit vervuld. Ze halen maar weinig voldoening uit hun werk en dat komt omdat de Generators geen initiatiefnemers zijn. Ze zetten zelden zelf projecten op poten en in plaats daarvan zijn ze geneigd anderen te volgen en mee te bouwen aan hun visie. Het is raadzaam om vaker je intuïtie te volgen en niet zomaar in projecten springen waar je twijfels bij hebt. Want Generators barsten van de energie en eens ze hun tanden ergens in zetten, laten ze ook niet snel meer los.

Manifestors (8% van de bevolking)

De Manifestors zijn doelgericht en ze krijgen alles voor elkaar. Eens ze een doel voor ogen hebben dan lukt het de Manifestors om dit binnen afzienbare tijd te manifesteren en te realiseren. Zij planten de zaadjes voor een betere wereld. Ze zetten maar al te graag nieuwe initiatieven en projecten op poten en krijgen een kick als ze merken dat een van hun ideeën daadwerkelijk aanslaat. Hun brein draait overuren en daardoor hebben ze niet altijd de nodige energie om hun plannen uit te werken.

Manifesting Generator (33% van de bevolking)

Dit type mens valt niet direct te categoriseren onder één label. Ze barsten van de energie, maar wenden deze energie alleen maar aan voor de dingen die ze echt interesseren. Als hun interesse gewekt is dan zetten ze moeiteloos hun schouders onder het project. Ze zijn in staat een duurzame relatie op te bouwen en zich te engageren voor projecten en initiatieven die hun aan het hart gaan. Als ze niet geïnteresseerd zijn dan lopen de Manifesting Generators ook niet snel warm.

Projector (21% van de bevolking)

Projectors blijven op de achtergrond. Qua energie dragen ze maar weinig bij in dit leven. Ze zijn hier namelijk om ons inzicht en informatie te verschaffen over een bepaalde problematiek. Ze observeren en nemen daar ruim de tijd voor. Ze barsten van de kennis en wijsheid maar zullen deze enkel met je delen als je er daadwerkelijk om vraagt. Dit type is namelijk niet sociaal aangelegd en zal niet het initiatief nemen om je te voorzien van een antwoord. Projectors zijn van onschatbare waarde, maar ze moeten actief uitgenodigd worden.

Reflector (1% van de bevolking)

De Reflectors zijn unieke en bijzondere wezens. Ze zweven door het leven en hebben een helende werking op iedereen die hun pad kruist. Ze hebben een magnetisch effect op de mensen om hen heen en het is dan ook een aangename ervaring om bij een Reflector aanwezig te zijn. Ze spiegelen feilloos je leven en ziel en een ontmoeting met zo’n speciale ziel vergeet je niet snel. Ze bieden inzicht in je eigen ziel. Echter is het voor Reflectors zelf van belang om hun grenzen duidelijk aan te geven. Iedereen staat namelijk in de rij om je advies te ontvangen.

Heb jij al ontdekt welk Human Design type je bent?

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Huis & Thuis

Creëer een unieke badkamer: Originele inrichtingsideeën die indruk maken

De badkamer is vaak een ondergewaardeerde ruimte in ons huis. Maar waarom zou het niet net zo…

Lees meer
Column

Open brief aan Bart De Wever • War on drugs

Beste meneer De Wever, mag ik u in de eerste plaats bewonderen en prijzen voor uw vastberaden en…

Lees meer
Astrologie

Kinderwens? Plan je zwangerschap aan de hand van de Maan

Kan je de kans op zwangerschap vergroten door de positie van de Maan in beschouwing te nemen?…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom