Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Hulp nodig? Maak gebruik van de wijsheid en kennis van engelen

Spiritualiteit
Wendy'Ann
19/05/2021
Hulp nodig? Maak gebruik van de wijsheid en kennis van engelen

Engelen zijn er om over je te waken en je te begeleiden in het leven. Engelen zie je niet, maar ze zijn overal en altijd aanwezig om jou in de juiste richting te duwen. Meer dan eens sturen ze boodschappen om ons inzicht te geven in onze problematiek. Maar wat betekent het eigenlijk als we een boodschap krijgen van een aartsengel, gids of een ander hoger bewustzijn? En kunnen we engelen zelf ook om hulp vragen?

Het is natuurlijk niet zo dat een engel echt naast je staat en je iedere dag persoonlijk begeleidt. Engelen bieden altijd hulp, maar je moet er wel om vragen en als er één ding is dat de mensheid zichzelf afgeleerd heeft, dan is het wel om hulp vragen.

Voor elk probleem een engel

Er zijn namelijk engelen die zich als taak hebben opgenomen om de mensheid bij te staan in deze uitzonderlijke dimensie waarin de aarde zich nu bevindt en met name tijdens deze uitzonderlijke tijden waarin we nu leven. Deze engelen kun je zien als lichtwerkers. Zij hebben hun universitaire diploma behaald en worden nu een soort decaan op de levensschool van de aarde om degenen te begeleiden die dit aanroepen. Deze engelen helpen je op het vlak waarover zij de meeste kennis beschikken. Dit betekent dat er voor elk probleem wel een engel klaar staat om je te ondersteunen en te begeleiden. Deze engelen stellen hun bewustzijn en energie ter beschikking aan degenen die dit nodig hebben.

Dan zijn er naast deze engelen nog de Opgestegen Meesters. Zij hebben ervaring op het aardse vlak als mens die de vrijheid als goddelijk wezen op aarde hebben bereikt. Deze Goddelijke Meesters kiezen ervoor om hun ervaringen die ze hebben opgedaan als mens te delen, omdat ze als geen ander begrijpen hoe uitdagend het leven soms kan zijn.

Activeer de kennis in jezelf

”De Engel Maria stelt haar zorgzame moederlijke zachtheid en liefde ter beschikking om te gebruiken”

De mens is zichzelf vergeten. Vergeten wie en wat hij werkelijk is, namelijk een deel van de Bron zelf. Het zaadje is meer dan 2000 jaar geleden geplant onder voorwaarde dat, als de tijd daar dan is, het zal uitgroeien en naar buiten komen via de lichtwerkers die hier nu zijn. Zij zullen het Licht weer terugbrengen. De mens laten herinneren wie hij is door een voorbeeld te zijn in hun doen en laten.

De Opgestegen Meesters en engelen stellen hun energie ter beschikking aan ons om ze te gebruiken. Datgene waar de engelen voor staan mag je dus aanroepen om zelf de kennis te herinneren en te activeren in jezelf. De engel Jeshua helpt bijvoorbeeld om je te herinneren wie je bent en bij het krijgen van vertrouwen zonder te oordelen. Maria stelt dan weer haar zorgzame moederlijke zachtheid en liefde ter beschikking. Isis is wat strenger en geeft je soms een schop onder je kont door je te confronteren met jouw keuzes en blokkades die in de weg zitten.

Zoals je merkt is er op elk vlak een bewustzijn of engel die je ondersteuning kan bieden. Om je te helpen de kennis aan te boren die zich al in je bevindt. Vergeet daarom niet dat we allemaal gelijk zijn, alleen heeft de ene ontdekt dat je engelen kunt aanroepen om je bij te staan in je dagelijks leven en de ander nog niet. Er is geen oordeel. Hoe dan ook, ga nu aan de slag om jezelf open te stellen voor engelen en ze je te laten bijstaan in jouw leven. Roep ze aan wanneer jij dat nodig vindt of wanneer je behoefte hebt aan raad.

De boodschap van engelen kan op vele manieren verpakt zijn. Let dus goed op en sta voor alles open.

Boeken, kaartensets en gadgets die je op weg helpen om in contact te treden met Engelen & Lichtmeesters

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

Steenbok, jouw jaarhoroscoop 2024: gelukkige verjaardag!

Het sterrenbeeld Steenbok is jarig als de maanden december en januari hun intrede doen. Met de…

Lees meer
Astrologie

Sporten in 2024 op basis van je horoscoop

Nu het nieuwe jaar goed en wel begonnen is, staan ook de goede voornemens weer op het programma.…

Lees meer
Inspiratie

Bloom 3 is uit! Voorwoord van Bloom eindredactrice Eva Vanooteghem

In het voorwoord van Bloom editie 3 - 2024 werpt hoofdredactrice Eva Vanooteghem een blik op het…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom