Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

22/02/2022: focus op je goals

Numerologie
Ada Dierick
21/02/2022
22/02/2022: focus op je goals

Binnenkort is het 22/02/2022. Dat deze datum best speciaal is, is er dan ook meteen aan te zien. De cijfers vormen een palindroom (een woord - in dit geval cijfer - dat er van voor naar achteren gelezen hetzelfde uitziet als andersom). Deze dag ziet er niet enkel mooi uit, hij zal ook anders voelen. 22 februari 2022 valt op een dinsdag en omdat de dinsdag verbonden is aan de planeet Mars, mag je rekening houden met extra warmte, passie en liefde. Focus je daarom op de kleur rood door iets roods aan te trekken of bij het koken te experimenteren met rode ingrediënten.

Dinsdag 22/02/2022 spoort je aan je om je prioriteiten te stellen. De engelen brengen je de boodschap niet op te geven. Focus je op je goals en je wensen. Als je je energie verder niet in andere zaken steekt, zal je harde werk mooi beloond worden. Laat je dus zeker niet afleiden of ontmoedigen.

De Afnemende Maan valt op 22 februari 2022 in schorpioen. Tijd om dat wat je niet meer dient los te laten, beslissingen te nemen en de zaken op orde te brengen. Omdat Schorpioen een waterteken is, kan je op deze dag maar rekening houden met mogelijk intensere emoties.

Engelengetallen

”Het getal 22 is een meestergetal in de numerologie. Dit wijst op de enorm krachtige trilling dat het getal heeft door de herhaling van het nummer. 22 symboliseert de creatie van een nieuwe wereld of leven.”

Nummers die herhaald worden noemt men engelengetallen. In de datum vinden we veel 2’s terug en een 0. Men kan zeggen dat 0 niets is, maar eigenlijk staat de 0 ook net voor alles. Ook voor een nieuwe begin, omdat er ruimte wordt gecreëerd. Het getal 2 wijst op dualiteit, partnerschap, relaties en vooral de balans in alle levensdomeinen. Alles komt in dualiteit te staan. Denk bijvoorbeeld aan mannelijke en vrouwelijke energie.

Het getal 22 is een meestergetal in de numerologie. Dit wijst op de enorm krachtige trilling dat het getal heeft door de herhaling van het nummer. 22 symboliseert de creatie van een nieuwe wereld of leven. Het staat voor het samenbrengen van het spirituele en het materiele. Als je het getal 22 blijft zien, is dit een teken dat je goed op weg bent je diepste wensen in werkelijkheid te manifesteren. Je doelen zijn dichtbij.

2022: een 6-jaar

2022 staat in het teken van de liefde. Tel de getallen 2+0+2+2 op en je komt uit op het getal 6. In de numerologie wijst dit nummer op harmonie, vrede en schoonheid. Venus is de planeet die heerst over dit geluksnummer, dus laat het je niet verbazen als je liefdesleven dit jaar opgekrikt wordt. Er is behoefte aan stabiliteit en het uitklaren van problemen. Wees lief naar anderen toe maar vooral naar jezelf. Vul eerst je eigen kopje met liefde en geef wat ervan overstroomt aan de mensen dicht bij je.

Ook het getal 4 speelt een belangrijke rol doordat je het bekomt bij het optellen van 2+2. 4 wordt geleid door Uranus, wat kan zorgen voor onverwachte wendingen. Laat je niet afschrikken. Gebeurtenissen zijn niet goed of slecht, hoe je erop reageert is wat ertoe doet.

22/02/2022: wat te doen?

  • Maak een vision board voor de verdere maand of, als je groots wilt werken, de rest van het jaar. Maak gebruik van afbeeldingen en woorden die je doelen zo goed mogelijk weerspiegelen. Wees zo specifiek mogelijk!
  • Ontwerp een stappenplan waarin je in detail opschrijft hoe je deze doelen exact gaat bereiken. Probeer je hierbij te visualiseren welke gevoelens je zal ervaren wanneer je je doelen bereikt.
  • Omring jezelf met mensen die je graag zien en je volledig steunen. Blijf weg van personen die je ontmoedigen.
  • Connect met je hogere zelf door even aan zelfreflectie te doen. Heal je ziel door te mediteren, bidden of door mooie healing geluiden te creëren met een klankschaal.
  • Verwen jezelf! Laad jezelf op met wat heerlijke zelfliefde. Hou je vooral niet in. Dit doe je op de manier waaruit jij de meeste voldoening haalt. Laat een lekker warm bad vollopen of breid je collectie edelstenen uit met mooie kristallen die je zelfliefde stimuleren zoals rozenkwarts.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Kristallen & Edelstenen

Natuurlijke schoonheid en positieve energie met edelstenen

In de wereld van natuurlijke schoonheid en positieve energiebronnen spelen ruwe edelstenen en…

Lees meer
Spiritualiteit

Lente-equinox: plant je intenties met Godin Ostara

Op woensdag 20 maart 2024 om 04.07 uur (met Antwerpen als locatie) vieren we het jaarlijks…

Lees meer
Astrologie

De connectie tussen spiritualiteit en astrologie

Ontdek de diepe verbinding die er is tussen spiritualiteit en astrologie en probeer zo meer te…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom