Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Dankzij deze kleuren trek je de ware liefde aan volgens je sterrenbeeld

Astrologie
Bloom
16/05/2022
Dankzij deze kleuren trek je de ware liefde aan volgens je sterrenbeeld

Net zoals alles in ons universum hebben kleuren een bepaalde frequentie en betekenis. De kleuren die we dragen, hebben een effect op onszelf én op degenen rondom ons. Bepaalde kleuren trekken geluk, voorspoed en liefde aan. Zeker in je liefdesleven kunnen kleuren je een handje helpen. Benieuwd welke kleuren jou ondersteunen in het vinden van liefde? Ontdek het hier aan de hand van je sterrenbeeld.

Kleurentherapie wordt al jaar en dag ingezet om situaties en/of personen te beïnvloeden. We weten bijvoorbeeld allemaal dat een groene kleur kalmeert en dat geel je opvrolijkt. Integreer op basis van je sterrenbeeld de juiste kleuren in je leven om zo de liefde een handje te helpen.

”Natuurlijke kleuren zoals wit, lichtblauw en groen passen perfect bij de gevoelige Kreeft.”

Ram

Als Ram kies je beter voor warme, uitnodigende kleuren zoals rood, oranje en geel. Draag je rood op je eerste date, dan straal je een onmiskenbare zelfzekerheid uit. De passionele kleur weerspiegelt liefde en soms zelfs wat dominantie. Dit sluit perfect aan bij het assertieve en moedige temperament van de Ram.

Stier

De Stier haalt het best zijn blauwe, groene of roze kledingstukken uit de kast. Blauw staat voor oprechtheid en trouw. Iets wat elke Stier in zich heeft. Hoewel dit teken eerder naar aardetinten zal grijpen, is het tijd om buiten de comfortzone te treden en eens iets anders uit te proberen.

Tweelingen

De vrolijke Tweelingen trekt best een outfit aan met felgele of lichtblauwe accessoires. Ook zilver zal mooi uitkomen door de kalmerende en mysterieuze sfeer die de Tweelingen uitstraalt. Deze sociale butterfly krijgt een vriendelijke en opvallende look die iedereen zeker gezien zal hebben.

Kreeft

Natuurlijke kleuren zoals wit, lichtblauw en groen passen perfect bij de gevoelige Kreeft. Groen staat voor harmonie, vernieuwing en hoop. Exact wat je wil uitstralen bij het zoeken van een nieuwe relatie, niet?

Leeuw

Goud, geel en oranje zijn kleuren die perfect aansluiten bij het optimistische karakter van de leeuw. Deze warme kleuren passen bij zijn of haar beschermende persoonlijkheid. De goudgele kleuren geven een vrolijke toets die mensen aantrekt als een magneet!

Maagd

Maagd moet opletten welke kleuren die draagt door zijn of haar melancholische karakter. Enkel bepaalde kleuren stimuleren zijn/haar kwaliteiten. Lichte tinten blauw geven iets dromerigs en creatiefs weer. Ook zilver zal een rustgevende invloed hebben.

”De geheimzinnige Schorpioen opteert het best voor de kleuren zwart en donkerpaars.”

Weegschaal

Felroze is een gedurfde kleur. Hierover hoeft een Weegschaal zeker niet te twijfelen. Roze toont zachtheid en nodigt uit tot romantiek. Weegschalen gaan graag relaties aan met veel diepgang. Roze trekt een intieme relatie aan voor dit sterrenbeeld.

Schorpioen

De geheimzinnige Schorpioen opteert het best voor de kleuren zwart en donkerpaars. Deze kleuren hebben iets mysterieus. Daarnaast zijn ook rood en oranje een goede keus, omdat de Schorpioen het meest sensuele teken is en dat mag er wel wat aan te zien zijn.

Boogschutter

Het geheim van de Boogschutter is te zorgen voor contrast. Dit teken is heel enthousiast en avontuurlijk. Felle, wilde kleurencombinaties doen hem of haar shinen. Ga voor blauw, rood en paars, maar geef jezelf vooral vrij spel!

Steenbok

Het oeverloze geduld van een Steenbok is iets om jaloers op te zijn. Steenbokken zijn zeer verantwoordelijk ingesteld en gaan voor niets minder dan het beste. De ideale partner trekken zij aan met donkere kleuren zoals zwart. Ook donkerblauw is voor hen the way to go, want deze kleur wordt geassocieerd met vertrouwen, wijsheid en loyaliteit.

Waterman

De sympathieke Waterman draagt het best zwart als hij of zij geluk in de liefde wil oogsten. Zwart oogt elegant en geeft een onafhankelijke en intelligente indruk. Zo weet je meteen waar je mee te maken hebt als je een Waterman leert kennen. Ook blauw, groen en oranje zijn een goede keus, omdat ze vrolijke emoties oproepen.

Vissen

Intuïtie is een van de sterkste troeven van Vissen. De kleur paars versterkt dit zelfs nog meer. Een mooi pastelblauw of paars zal de Vissen helpen bij het vertrouwen op zijn of haar buikgevoel om zo de ideale partner te vinden.

Volg de astrologische webinar met vooruitzichten voor de wereld!
Zowel online als fysiek bij Bloom te volgen.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Unieke krachtplekken in België en Nederland

Krachtplekken zijn plaatsen waar veel meer energie aanwezig is. Een krachtplek, of een energiebron,…

Lees meer
Lifestyle

Kleuren onder de loep: de betekenis van indigo

We nemen de kleuren onder de loep en vandaag richten we ons op de kleur indigo. Stond jij al eens…

Lees meer
Inspiratie

Verlang en gij zult krijgen!

Eeuwenlang is het vrouwelijke verlangen ondergeschikt gemaakt, ingedamd en afgestraft. Die…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom