Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Her-ontwaken in de 21e eeuw: oude geleerdheden inzetten om onszelf te helen

Inspiratie
Bloom
15/05/2021
Her-ontwaken in de 21e eeuw

Het hoogste bewustzijnsniveau met perfecte gezondheid van geest, lichaam en ziel bereiken? Het is mogelijk. Niet eenvoudig, maar met wat begeleiding voor iedereen haalbaar. Als je ervoor openstaat natuurlijk. Jean-Marie Heyninck, ingenieur en doctor in de kwantum-mechanica, vertelt er je graag alles over.

Door het samenspel van de geijkte geometrische geheimen (zoals het merkaba, de alchemie, hogere magie en de geometrie van de schepping) komen we tot het niveau van onze oorspronkelijke zelf in een hoogstaande beschaving. Dit samenspel wordt tot stand gebracht in samenwerking met de aartsengelen en opgestegen (groot)meesters, waarbij een zeer grote kosmische (universele) kracht wordt aangewend.

De intermediair stelt zich hierbij ten dienste als verbindingssleutel tussen hemel en aarde. Dit door steeds de ongeschreven kosmische basiswet te respecteren, zijnde ‘willen – kunnen – mogen’. Deze drie vereisten dienen steeds door alle deelnemende partijen positief voldaan te zijn. Het is van het grootste belang om steeds zuiver, puur en rein te werken. We gaan hier aan de slag met een goddelijke scheppende kracht die zich situeert in de zevende straal, beter gekend als de Violette Vlam, de thuisbasis van grootmeester Saint-Germain, de beheerder en gids bij uitstek.

Lichtwerk brengt soelaas

Publireportage Jean Marie Heyninck

Door het lichtwerk met deze Violette Vlam kunnen we alle blokkades, zowel in het heden als uit het verleden, opheffen. Het resultaat is een perfect gestabiliseerd lichaam met reine geest en zuivere ziel. Het regelmatig herhalen van deze bewerking is uiteraard een vereiste, daar we voortdurend onderhevig zijn aan externe invloeden die, jammer genoeg , niet altijd goed bedoeld zijn. Wanneer er opzettelijk negatieve vibraties of trillingen worden uitgezonden door iets en/of iemand, bevinden we ons op het ‘speelterrein’ van de lagere energievormen, iets waar lichtwerkers zich liever niet mee inlaten en ook afraden aan anderen om hiermee om te gaan.

We benadrukken hierbij het belang van de pijnappelklier, die zich centraal in onze hersenen bevindt. In onze oorspronkelijke bewustzijnstoestand had deze de grootte van een noot, de vorm van het Horus-oog en met een gezichtsveld van 90° gedraaid. De klier kijkt dus als het ware constant omhoog, daar waar onze fysische ogen recht voor ons waarnemen. We zijn dus in de loop der jaren onze kijk op het ‘hogere’ verloren, met als gevolg dat onze twee hersenhelften los van elkaar zijn beginnen functioneren, en onze pijnappelklier werd gereduceerd tot de grootte van een erwt. Het resultaat? Ons bewustzijn daalde zienderogen.

Aan de slag?

Alles wat met spiritualiteit te maken heeft zet men vaak weg als ‘tovenarij’. Doorgaans wordt dit woord op spot onthaald, maar wat betekent het eigenlijk? Toveren is de kunst om de wetenschap van een verre toekomst en het verre verleden toe te passen in het heden. Maar dat kan niet zomaar. Hier heb je een aantal attributen voor nodig. Kijk maar eens naar de Zegel der Vrijmetselarij, inclusief passer en winkelhaak. Wat ontbreekt het nog? Een schietlood, beter bekend als het pendullum, of een doodgewone pendel, een instrument van onschatbare waarde bij het tot stand brengen van een ‘verbindingsbrug’ tussen hemel en aarde. Door hiermee te werken ben je in staat om, mits rekening te houden met de geometrische geheimen en symbolen, richting én tijdstip, de meest fantastische dingen te realiseren en werkelijkheid te laten worden. Uiteraard steeds in samenspraak met de aartsengelen en grootmeesters. Terugkeren naar je oorspronkelijke zijn..., geen makkelijke opgave? Dat is ongetwijfeld zo, maar zeker niet onmogelijk.

Meer weten of contact opnemen?

Jean Marie

Jean-Marie Heyninck helpt je verder in je proces naar genezing.

Je kan voor heel wat verschillende zaken bij hem terecht. Heb je in het verleden een trauma opgelopen en geraak je maar niet verlost van de gevolgen van die gebeurtenis, misschien zelfs met lichamelijke klachten als resultaat? Streef je ernaar om je linker- en rechterhersenhelft opnieuw in balans te brengen, om inzicht te verwerven in dingen die fout (zijn ge-)lopen in je leven? Of wil je graag blokkades uitzuiveren, zoals minderwaardigheidscomplexen en seksuele obstructies? Jean-Marie maakt gebruik van zijn zes zintuigen om met behulp van de universele krachten elk individu op een persoonlijke manier te begeleiden.

Contactgegevens

Jean-Marie Heyninck
0032 (0)491/59.49.24
www.dc-r.be

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Gelukkig Leven

Ontdek Alicante: een reis voor jezelf

Een tripje naar Alicante is niet zomaar een vakantie. Het is een kans om tot rust te komen en je…

Lees meer
Inspiratie

Lander Miro Vandenborre blikt terug op zijn eerste boek 'Op zoek naar Aurora'

Opnieuw zakken mijn schoenen in het zand van De Haan, daar waar het verhaal ‘Op zoek naar Aurora’…

Lees meer
Spiritualiteit

Chakra 1 • Muladhara: Basis & Aarding • Incl. Worksheet!

In 2023 besteedde de redactie gedurende 8 edities van het Bloom Magazine aandacht aan de…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom