Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Coach in de kijker: spirituele coach Suzy Hufkens begeleidt jong en oud op zoek naar zingeving

Gelukkig leven
Bloom
08/06/2021
Coach in de kijker: spirituele coach Suzy Hufkens begeleidt jong en oud op zoek naar zingeving

Spirituele coach Suzy Hufkens helpt in haar praktijk zowel volwassenen als kinderen in hun zoektocht naar een beter leven. Suzy begeleidt je in je transformatie van gedrag, attitude en overtuigingen in het leven om zo een toekomstig doel te behalen en zo zingeving te vinden. Naast haar passie voor haar praktijk ‘Spirituele coach’ geniet Suzy ook van reizen en van de zee. Daar haalt ze haar inspiratie vandaan voor haar werk en komt ze volledig tot rust.

Suzy’s praktijk ‘Spirituele coach’ genaamd is 17 jaar geleden onder de doopvont gehouden. Het is op dat moment dat haar ziel via haar lichaam dankzij de pijn en oververmoeidheid aangaf dat het tijd was voor verandering. Haar werk in het UZ Gasthuisberg als verzorgster van mensen gaf haar geen voldoening meer. Ze voelde een leegte in zich. Een gevoel dat haar vertelde dat ze op zoek moest gaan naar de betekenis van deze leegte om zo dichter tot zichzelf te komen en zichzelf beter te leren kennen. Die dag begon haar de ziel de zoektocht naar huis. Tijdens deze zoektocht kruiste bloesemtherapie, kleurentherapie en de leer van de DNA-Code van de ziel haar pad.

20190109 074438web

Dromen, durven en doen

IMG 1517praktijk2

Kleuren zijn al sinds haar jeugd een belangrijk onderdeel van haar leven geweest. Kleuren bepalen onze stemming. Suzy’s zielenkleur is roze en goud. Wit en zwart zijn de kleuren van haar hart. Goud staat voor de gouden draad van je leven oppakken en je levensdoel vinden. Roze is verwerkt verdriet dat overgegaan is naar zachte liefde voor haarzelf. Zwart staat voor boosheid, angst en rouwgevoelens dat transformeerde naar kracht en zelfbewustzijn. Wit symboliseert verlichting, evenwicht en vrede.

Door het volgen van opleidingen zoals bloesemtherapie, ontspanningstechnieken, healingtechnieken en spirituele coaching onder begeleiding van Willam Gijsen (expert in de code van de ziel) en deze technieken ook zelf in haar leven te integreren en te gebruiken heeft ze de gouden draad van haar leven gevonden. Zo is haar praktijk ‘Spirituele coach’ tot stand gekomen. Suzy vindt het zalig om elke dag mensen op pad te helpen om een droomleven te creëren. Zo zet ze haar levensslogan om in de praktijk. Dromen, durven en doen.

"Als je gelooft in je dromen en ervoor durft te gaan, kan je van je leven een hemel op aarde maken."

Als je op zoek bent naar jezelf en je jezelf vragen stelt over de zin en het doel van het bestaan of als je zoekt naar balans, innerlijke rust en zekerheid in je leven dan ben je bij Suzy Hufkens aan het juiste adres. In haar praktijk maakt ze gebruik van bloesemtherapie, gesprekstherapie, reiki, oorkaarsen, lichaamskaarsen, mandala’s, massages en meditatiesessies om je verder te helpen in je zoektocht naar zingeving. Ze werkt zowel met volwassen als kinderen in haar praktijk.

Suzy Hufkens profielfoto bloom2021 web

Coach en relaxatietherapeute Suzy Hufkens werkt rond de volgende thema's:

 • Burn-out
 • Angsten
 • Vermoeidheidsklachten
 • Stress
 • Verbinding hervinden met je ziel
 • ADHD
 • Concentratiestoornissen
 • Hoogsensitiviteit
 • Relatieproblemen
 • Spiritualiteit

Suzy werkt graag met mensen in een groep en juist daarom geeft ze spirituele meditatieavonden en allerhande workshops over diverse thema’s zoals bloesemtherapie en mandalatekenen.

Meer informatie?

Voor meer gedetailleerde informatie over Suzy Hufkens praktijk en voor een volledig overzicht van haar workshopaanbod: bezoek Spirituele Coach.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren
Recente editie

Word een Bloom’er

 • >

  8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • >

  toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • >

  EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • >

  kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • >

  unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom