26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Seks en je sterrenbeeld: hoe ben jij tussen de lakens?

Astrologie
Bloom
13/10/2021
Seks en je sterrenbeeld: hoe ben jij tussen de lakens?

Je dierenriemteken of beter bekend als je sterrenbeeld, onthult meer over je karakter en je eigenschappen dan je zou denken. Je sterrenbeeld verraadt ook of jij de sterren van de hemel vrijt tussen de lakens. In bijna elke relatie vormt seks namelijk een essentieel onderdeel. Een gebrek aan seksuele verstandhouding in je relatie kan zelfs een breuk veroorzaken. Het is dan ook belangrijk om te weten met wie je het bed deelt en hoe jezelf tussen de lakens bent.

In de astrologie is de Zon de uitdrukking van het « ik ». Daardoor is seksualiteit een sterk Zongegeven. Toch duidt ook Mars de seksuele begeerte aan. We kunnen even nagaan hoe de verschillende tekens in aanleg seks beleven. Hoogst waarschijnlijk zal je daarin veel van jezelf en je partner herkennen.

Wat vertelt jouw sterrenbeeld over je seksleven?

Sterrenbeeld Ram & seks

Seks en je sterrenbeeld online Bloom oktober 2021 RAM

Als Ram ben je een doener, vurig en heftig. Je houdt van het seksuele spel waarvan jij de leiding mag nemen en de veroveraar bent. Je hebt niet altijd zoveel geduld om het voorspel te rekken. Het orgasme is voor jou het belangrijkste. Je zal best een eerder passieve partner mee naar bed nemen daar jij steeds het voortouw neemt. De seksuele begeerte bij het sterrenbeeld Ram is snel opgewekt, maar je wil ook snel bevredigd worden. Je bent een uitdager. Je bent op je best als je mag veroveren en houdt van een partner die tegensputtert. Een te voortvarende partner is niet aan jou besteed. Abrupt afgewezen worden echter staat je tegen. In dat geval kan je als Ram mokken als een kind. Je bent snel opgewonden en snel bevredigt maar soms ga je voorbij aan de seksuele noden van je partner. Voor jou is het best dat je leert tijd vrij te maken voor je vrijages.

Sterrenbeeld Stier & seks

Seks en je sterrenbeeld online Bloom oktober 2021 STIER

Op seksueel vlak heb je als Stier pure en diepe bevrediging nodig. Je houdt van aanraken, strelen, van het seksuele spel tout court. Je seksuele apetijt is groot. Je bent als Stier bijzonder geduldig en trouw op seksueel vlak maar je kan veeleisend worden op dit vlak. Je partner kan soms moeilijk bijbenen. Voor jou zal een relatie vaak rondom seks worden gebouwd. Toch ben je niet iemand die zomaar wisselt van partner. Eenmaal je keuze gemaakt, ga je ervoor. Op de duur blijkt dat schijnbaar het enige te zijn dat de relatie recht houdt. Je houdt van trage seks. Er moet gespeeld en gestreeld worden; je geniet uitermate van lange vrijpartijen en meerdere orgasmes. Je hebt het voordeel dat je, naarmate je ouder wordt, je blijft genieten van seks. Seks is als een dagelijks maal voor een Stier.

Sterrenbeeld Tweelingen & seks

Seks en je sterrenbeeld online Bloom oktober 2021 TWEELING

Tweelingen zijn speelvogels. Het vrijpartijtje moet gepaard gaan met allerlei gebabbel over vanalles en nog wat. Tijdens het spel worden grapjes gemaakt. Je partner kan het gevoel hebben dat je moeilijk te pakken bent. Hij of zij weet niet steeds zo goed wat hij of zij aan je heeft. Je hoofd staat niet altijd naar seks. Je praat vooral veel liever en het seksuele aspect komt er zomaar bij. Dit betekent echter niet dat seks niet belangrijk zou zijn voor jou. Het betekent een bevestiging van een band met de partner. Je hebt als Tweelingen immers een grote behoefte aan de mentale contacten met je partner. Je houdt van de variatie van spelen. Je houdt van een vindingrijke partner die allerlei nieuwe spelletjes introduceert. Om eventuele verveling te doorbreken, zal je er de kama-sutra op naslaan. Je bent iemand die gemakkelijk kan zeggen wat de partner precies moet doen om bevredigd te worden. Als Tweelingen reageer je op aanrakingen maar je raakt meer opgewonden van woorden en/of zelfs van aangebrande taal. Zelfs tijdens het orgasme zal je praten, roepen of het uitschreeuwen. Je lippen, handen, armen en schouders blijken heel gevoelig te zijn.

Sterrenbeeld Kreeft & seks

Seks en je sterrenbeeld online Bloom oktober 2021 KREEFT

Jij bent als Kreeft een echte knuffelbeer. Je zal je seksueel totaal geven en toegewijd zijn en dat in een intiem en gesloten verband. Je houdt van een intieme sfeer: gedempte licht, enkele kaarsjes,… Ja, Kreeft, je bent bijzonder gevoelig. Op seksueel vlak ben je bovendien erg voorzichtig. Je houdt van intimiteit en zal je dan gemakkelijker geven aan iemand waarvoor je totaal gaat. Je bent fantasierijk in het seksuele spel, hoewel je daarin gewoonlijk niet het voortouw neemt. Je laat het initiatief aan de andere over. Je probeert steeds de partner tot een hoogtepunt te brengen. Met je grote gevoeligheid blijf je echter heel afhankelijk van de respons die je partner geeft. Indien dat bemoedigend blijkt, ga je verder. Indien dat niet zo is, kan je je wegkruipen in je schelp. Je houdt ervan dat je partner je streelt. De borststreek kan heel gevoelig zijn. Je houdt er als Kreeft van dat de partner voldoende tijd neemt en moeite doet in deze zone. Je gemoedsschommelingen kunnen op en neer gaan. Daardoor heb je soms zin in seks, en op andere momenten totaal niet.

Sterrenbeeld Leeuw & seks

Seks en je sterrenbeeld online Bloom oktober 2021 LEEUW

Als genereus wezen geef je je heel graag over aan de seksuele daad. Het lijkt er soms op dat je een show opvoert. Je wordt opgezweept door de commentaren van je partner. Je verwacht als het ware applaus. Je kan je goed uiten als er instemming is. Je bent een bazig type. Ook op seksueel vlak heb je graag de leiding. Je hebt een partner nodig die voldoende onderdanig is, en zich graag laat betuttelen zoals jij het doet. Je houdt van seks op niveau. Je gaat hardheid uit de weg. Je kan sterk in de stemming raken door een dinertje bij kaarslicht. Het genieten is bijzonder belangrijk. Je neemt best een partner die openstaat voor genoegens en dit best op lange termijn. De kwaliteit is belangrijk. Liefde en seks zijn ontegensprekelijk met elkaar verbonden. Op oudere leeftijd blijf je als Leeuw van het seksuele spel houden.

Sterrenbeeld Maagd & seks

Seks en je sterrenbeeld online Bloom oktober 2021 MAAGD

Als Maagd ben je vrij puriteins. Op seksueel vlak zal je erg terughoudend zijn; je houdt immers niet al teveel van « viezigheid ». Seksualiteit kan je ervaren als het plukken van een verboden vrucht, met het daarmee gepaard gaande gevoel je reinheid verloren te hebben. Eens het ijs gebroken, zal de Maagd in volle overgave haar plicht vervullen. Toch zullen de Maagden in bed bijna nooit het initiatief nemen. Ze laten dit liever over aan de partner. Daardoor kunnen Maagden preuts worden genoemd. Je bent een menselijk teken (de andere tekens van de dierenriem worden voorgesteld door een dier), en daardoor zie je in de seksuele daad iets verhevens. Indien je in de seksualiteit niets verhevens ervaart, zal je je alleen maar schuldig voelen. Seks moet voor een Maagd een liefdesband bekronen en moet waarachtig en zuiver zijn. Het is noodzakelijk dat er in de seksuele daad voldoende hygiëne is. Zuiverheid is voor een Maagd van groot belang. Je treedt bovendien niet graag in de spotlights. Een te felle belichting is voor jou niet aangenaam. Het zou kunnen dat je niet tevreden bent over je lichaam en het dan ook niet zo gemakkelijk toont. Je hebt intimiteit nodig; je doet het waarschijnlijk liever onder de lakens. Je bent hoe dan ook zeer toegewijd. Je zal je loyaal tonen op vele vlakken. Je ziet seks als een plicht maar je zal wel merken dat, als je je even laat gaan, dat je gezondheid heel goed doet. Nervositeit ebt dan weg. Tijdens seksuele escapades kan je je ongemakkelijk voelen. Je hebt tijd nodig om rustig te worden en om je schuchterheid te overwinnen.

Sterrenbeeld Weegschaal & seks

Seks en je sterrenbeeld online Bloom oktober 2021 WEEGSCHAAL

De Weegschaal is het teken van de liefde. Ze houden van uitgebreide liefdesbetuigingen met vele gesprekken, nu en dan bekroond met een vrijpartij. De overgave is dan groot. Seks is voor jou een wijze om te communiceren. Een mentale verstandhouding wil je uitbreiden in bed. Je houdt van de stemming, de schoonheid en vooraleer je in bed belandt, kan er een etentje vanaf. Er gaan enkele leuke uren aan vooraf. Je bent erg romantisch aangelegd. Seks speelt dan ook een belangrijke rol in je leven, in zoverre je met iemand verder kan in het leven. Je hebt geen behoefte aan overdrijving. Regelmatige seks zal je het gevoel geven dat de band steeds opnieuw wordt bestendigd en versterkt. Je hebt verbale bevestiging nodig. Je houdt immers van mooie woorden en romantische fluisteringen. In je seksuele leven zal je erg bezig zijn met de partner en om hem of haar tot bevrediging te brengen. Op dit niveau ben je vrij dienstbaar. Met je seksuele overgave toon je aan hoeveel je van je partner houdt.

Sterrenbeeld Schorpioen & seks

Seks en je sterrenbeeld online Bloom oktober 2021 SCHORPIOEN

Seks is voor jou bijzonder belangrijk, misschien wel een van de belangrijkste facetten van je leven. Je zal vaak merken dat gedachten seksueel getint zijn. Meer dan anderen beschik je over een grote seksuele nood. Je hebt een diep en intens emotioneel en seksueel leven. Je zal een partner zoeken waarvoor je voor de volle honderd procent kan gaan. Je bent iemand van de overdrijving op seksueel vlak. Je partner kan er uitgeput door raken. Je bent een vast teken waardoor je het lang kan volhouden. Je denkt immers niet alleen aan je eigen bevrediging maar wil ook vooral de partner tot een hoogtepunt brengen. Bovendien ben je tot veel tederheid in staat. In je seksualiteit kan je daaraan echter wel een zekere brutaliteit koppelen. Je bent een minnaar of minnares die steeds klaar staat voor een stevige vrijpartij. Je hebt immers niet veel opwarming nodig. In de eerste huwelijksjaren zal je je partner enigszins moeten ontzien, want je seksuele honger kan onverzadigbaar zijn. Dit kan een emotionele en/of psychische verstoring veroorzaken bij de partner. Meestal ben je exclusief gericht naar seksualiteit. Je kan echter ook eens extra aandacht besteden aan tederheid.

Sterrenbeeld Boogschutter & seks

Seks en je sterrenbeeld online Bloom oktober 2021 BOOGSCHUTTER

Als rechtgeaarde Boogschutter kan je met je hoofd in de wolken leven. Je geeft dan ook niet voldoende aandacht aan de seksuele noden van de partner. Het huwelijk bekijk je als een totaaloplossing. Je hebt eigenlijk het meeste nood aan een begrijpende vriend(in). Hij of zij moet mee kunnen gaan met je kijk op de wereld. Je bent eigengereid. Daardoor zal je vooral seksuele contacten hebben op de momenten dat het je goed uit komt. Bovendien heb je de neiging om de zaak snel af te haspelen. Je wil steeds een uitdaging in je seksueel leven waardoor je elke prikkeling op prijs kan stellen. Je wil iets veroveren daar je een persoon bent van de « verre horizonten » en de « oninneembare vestingen ». Je bent zeer passioneel en avontuurlijk. In het begin van een seksuele relatie heb je de neiging om je uit te putten en wil je de perfecte minnaar of minnares zijn. Als de relatie te lang duurt, verlies je interesse.

Sterrenbeeld Steenbok & seks

Seks en je sterrenbeeld online Bloom oktober 2021 STEENBOK

Je bent een praktisch wezen. Op seksueel vlak zal je je preuts en eerder terughoudend opstellen. Het showkarakter is niet aanwezig waardoor je je niet zo snel zal opdirken met dure lingerie. Je bekijkt liefde en seks zeer ernstig. Het kan een tijdje duren vooraleer je met iemand in bed duikt. Na enige tijd zal je je evenwel op je gemak voelen. Maar eens je een wezenlijke keuze hebt gemaakt voor een partner, zal je er voor de volle honderd procent voor gaan. Dan nog kom je traag op gang. Niettemin zal na enige momenten blijken dat je een zeer goede minnaar of minnares bent. Bovendien regel je zeer graag zelf alles waardoor je alle ditjes en datjes van het seksuele gebeuren zelf in de hand zal houden. Je bent eerder schuchter, maar met de jaren wint seksualiteit aan kwaliteit. Je bent trouw in je seksuele relaties en verwacht dat ook van je partner.

Sterrenbeeld Waterman & seks

Seks en je sterrenbeeld online Bloom oktober 2021 WATERMAN

Als luchtteken beschouw je seksualiteit als een middel tot communicatie. Je bent origineel waardoor je steeds iets spannends verwacht op seksueel vlak. Seks is voor jou experimenteel. Je volgt niet steeds alle regels van het spel. Je probeert allerlei nieuwe techniekjes, houdingen, en erotisch materiaal. Je seksleven fluctueert. Sommige periodes wil je ongebreidelde seks en veel en andere leef je bijna ascetisch. Er zijn dus hoogtes en laagtes. Dit vraagt een sekspartner die alle kuren en dansjes voor jou kan invullen. Je bedrijft graag de liefde op onverwachte ogenblikken en plaatsen. Je houdt dus niet van een regelmatig seksleven waarbij dingen worden afgehaspeld. Bovendien wil je met je sekspartner een mentale verstandhouding. Er moet mee te praten vallen. Op bepaalde ogenblikken kan je je totaal afsluiten voor seks waarbij je bijzonder humeurig en prikkelbaar kan zijn. Innerlijke spanningen spelen een grote rol bij je seksuele gedrag.

Sterrenbeeld Vissen & seks

Seks en je sterrenbeeld online Bloom oktober 2021 VISSEN

Als visje ben je een zeer romantisch wezen. Je zal je dan ook totaal overgeven aan seks. De relatie en de band met je partner benader je bijzonder idealistisch. Je stelt je opofferend op in het seksueel gebeuren. Je zal steeds moeite doen om je partner tevreden te stellen. Daarin ga je soms heel ver, waardoor je emotionele kwetsuren kan oplopen. Als de grote dromer van de dierenriem ga je vooral op zoek naar de totale versmelting. Dit kan je fysieke en emotionele mogelijkheden te boven gaan. In je seksleven ben je teder, toegewijd en soms passief. Je kan zeer goed een dromerig sfeertje opwekken, wat de seksuele beleving stemming geeft en gunstig beïnvloed. Toch zou het ook goed zijn eens wat meer aan jezelf te denken. Je wordt sterk opgezweept door het gevoel van verbondenheid met iemand. Bovendien kan een sfeer of een geur je heel sterk prikkelen.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Gelukkig Leven

Zo vind je innerlijke rust en zelfvertrouwen

In de drukte van het leven vergeten we soms om echt rust te vinden in onszelf. Het streven naar…

Lees meer
Spiritualiteit

Lente-equinox: plant je intenties met Godin Ostara

Op woensdag 20 maart 2024 om 04.07 uur (met Antwerpen als locatie) vieren we het jaarlijks…

Lees meer
Spiritualiteit

Zijn vrouwen spiritueler dan mannen?

Het wordt vaak gezegd dat vrouwen meer spiritueel ingesteld zijn dan mannen. De spirituele vrouw…

Lees meer
Bloom 4 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom