Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

De invloed van de oorlogsplaneet Mars in de horoscoop van premier Netanyahu: een siderische horoscoopanalyse

Astrologie
29/11/2023
De invloed van de oorlogsplaneet Mars in de horoscoop van premier Netanyahu

Na de gruwelijke terroristische aanval van Hamas verklaarde de premier van Israël, Benjamin Netanyahu, op 7 oktober 2023 de oorlog aan Hamas in Gaza. We stellen vast in de transithoroscoop van 7 oktober dat de oorlogsplaneet Mars een cruciale rol speelt in dit gewelddadige conflict. Uit de siderische geboortehoroscoop van Netanyahu blijkt dat Mars die dag bovendien conjunct stond met de Zon van de premier van Israël.

Horoscooptekening

Transithoroscoop: aanval Hamas vanuit Gaza
07/10/2023
08u00
Tel Aviv

Siderische geboortehoroscoop Benjamin Netanyahu
21/10/949
10u30
Tel Aviv

De binnenste cirkel is de siderische geboortehoroscoop van de premier Netanyahu en de buitenste cirkel is de transithoroscoop van 7 oktober 2023. De transithoroscoop toont de plaats van de hemellichamen in onze kosmos van deze gruweldag.

In de meer dan 2000 jaar astrologische geschiedenis wordt Mars altijd aangestipt als de leidende energie van oorlogstoestanden. Dat is nu niet anders en we zien het bewijs in de horoscopen door de samenstand van de Mars op 7 oktober 2023 met de Geboortezon van de leider van Israël.

Transithoroscoop 7 okt en geboortehoroscoop Netanyahu artikel Bloom

SIDENOTE

Het betreft hier een siderische geboortehoroscoop én bespreking.

Geboorte- en transithoroscoop

”De uitspraak ‘We zijn in oorlog met Hamas en ze gaan een onvergetelijke prijs betalen voor hun terroristische acties’ is een klare uitwerking van Mars in Leeuw in het tiende huis, de zone van de maatschappelijke positie en de openbare uitstraling naar de wereld toe.”

Benjamin Netanyahu is geboren op 21 oktober 1949 in Tel Aviv. Hij studeerde architectuur en politieke wetenschappen in de Verenigde Staten van Amerika. De Amerikaanse professor Leon B. Groissier omschreef de Israëlische student als heel slim, voortreffelijk, goed georganiseerd, sterk en krachtig. Allemaal eigenschappen die we kunnen aflezen in geboortehoroscoop van de premier.

Zijn persoonlijkheid is een mix van Schorpioen, Leeuw, Weegschaal en Maagd. Zijn slimheid en voortreffelijkheid zijn gevormd door het verstandsteken Weegschaal en de verhoogde positie van Mercurius in Maagd. Mercurius staat in zijn eigen teken en wordt versterkt door de samenstand met de belangrijke Maan en Neptunus. Deze combinatie schept een gave om situaties goed in te schatten en om er zelf voordeel uit te halen.

Netanyahu heeft deelgenomen aan verschillende oorlogen zoals de Uitputtingsoorlog 1967-1970 en de Jom Kipoeroorlog in 1973. In mei 1972 werd hij in de schouder geschoten. Hij leidde verschillende operaties en werd benoemd tot kapitein in het leger. Zijn militaire eigenschappen worden aangeduid door de Ascendant Schorpioen en de heren Mars in Leeuw en Pluto in Kreeft.

De twee heren van de Ascendant en ook van de geboortehoroscoop vormen een conjunctie. Deze samenstand wijst op een onverzettelijk persoon die tot het uiterste gaat. Veel militairen hebben Mars in het 10e huis staan, de zone van het beroep. Zijn uitspraak ‘We zijn in oorlog met Hamas en ze gaan een onvergetelijke prijs betalen voor hun terroristische acties’ is een klare uitwerking van Mars in Leeuw in het tiende huis, de zone van de maatschappelijke positie en de openbare uitstraling naar de wereld toe.

(lees verder onder de advertentie)

Venus, de planeet die eerder diplomatisch wil optreden, staat in vernietiging in zijn Ascendant Schorpioen. Venus maakt een spanning met Saturnus in Waterman, wat de pijn en menselijke leed triggert.

In de transithoroscoop indiceren we terug die pijn door de oppositie die Venus maakt met Saturnus. Dat het over enorm veel leed gaat, zien we door de samenstand met de Zwarte Maan op 6°13’ Leeuw (een echte brenger van onheil in de astrologie) met Venus in de transithoroscoop.

Venus is de heer van het zevende huis Stier en dit is de link met architectuur en mensen van de vastgoedsector. Het is een publiek geheim dat hij een persoonlijke vriend was van Fred Trump en de zoon Donald Trump. Beide personen hebben belangen in de vastgoedsector en worden tevens beschuldigd van fraude, financieel gefoefel en omkoping.

Op 7 en 8 oktober staat de transit Maan in oppositie met Pluto in Steenbok en vierkant Mars in Weegschaal. Deze Maantrilling accentueert de hevige oorlogsspanning die Mars en Pluto samen uitvoeren.

Kosmische krachten

”De conjunctie die Mars maakt met de Geboortezon van oorlogspremier Netanyahu is een ontegensprekelijk bewijs van de invloed van kosmische krachten op een mens.”

Er valt nog veel te vertellen over de twee horoscopen, maar we gaan ons nu concentreren op Mars. De conjunctie die Mars maakt met de Geboortezon van oorlogspremier Netanyahu is een ontegensprekelijk bewijs van de invloed van kosmische krachten op een mens. De planeet Mars werkt in alle horoscopen op een heel specifieke manier. Doch de hoofdkenmerken blijven actie, assertiviteit, doen en het stimuleren van fysieke kracht.

Staat Mars bijvoorbeeld heel zwak in de horoscoop, dan zien we automatisch een zwakke fysieke kracht. ‘Wat doe ik hoofdzakelijk in het leven’ kan men aflezen van de positie Mars in de horoscoop. Voor mij is het klaar dat kosmische energieën effecten hebben op de chakra’s of voor de medische wereld op het klierenstelsel. Een chakra is deels een soort transformator van kosmische energie. Dat wil zeggen dat dit energiewiel enkel de kosmische energie toelaat volgens ons vermogen, anders zouden we ons figuurlijk verbranden. Het zou leiden naar een verlies van controle. Het is zoals een elektriciteitskast waarin de omvormers enkel 240 volt laten doorstromen naar de elektrische toestellen.

Het is dus geen toeval dat Mars een dominante rol speel in de horoscoop van de Hamasaanval op de Joden en in de horoscoop van Netanyahu door de transit die hij vormt met zijn geboortezon. Het bevestigt de eeuwenoude astrologische uitspraak van: ZO BOVEN ZO BENEDEN.

Schrijf je nu in voor de Astrologische webinar
Bij Bloom in Waregem of online!

Astrologie Webinars en Cursussen gif paul van egghen

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Spiritualiteit

Dromen en het weten: het absolute bewustzijn

Wat is het absolute bewustzijn en hoe werkt het? Dromenexperte Jaqcueline Voskuil, auteur van 'Het…

Lees meer
Inspiratie

Karen Geens raakt gevoelige snaar met debuut ‘Lief voor mezelf’

Mijn eerste boek 'Lief voor mezelf - Op zoek naar fysieke en mentale balans' werd dit jaar…

Lees meer
Inspiratie

Tips om je manier van leven aan anderen door te geven

Het overbrengen van je levensstijl en waarden op anderen is een krachtig middel om positieve…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom