Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

De vliegtuigcrash van Wagnerleider Prigozjin op 23/8/2023: een horoscoopanalyse

Astrologie
14/08/2023
De vliegtuigcrash van Wagnerleider Prigozjin op 23/8/2023: een horoscoopanalyse

Op woensdag 23 augustus 2023 is het vliegtuig gecrasht waarin vermoedelijk de Wagnerleider Prigozjin zat met zijn aanhang. Gaat het gewoon om een ongeval of is het daadwerkelijk een aanslag op het leven van de persoon en zijn entourage? Daartoe beschouwen we de horoscoop van de crash op 23 augustus om 18u19 in Koezjenkino.

Wat opvalt is dat de ascendant in Waterman staat, beheerst door Uranus die symbool staat voor onverwachte gebeurtenissen, ontploffingen en ongevallen. Uranus staat op de cusp van het 3de huis dat de verplaatsing aanduidt en vormt een oppositie met de Maan die heer 6 is en over werkomstandigheden vertelt.

De Maan staat op de cusp van het beweeglijke 9de huis. Dat op zich duidt al op een onverwachte gebeurtenis tijdens een verplaatsing voor het werk. Ook Jupiter is nog enigszins in die oppositie betrokken, waarbij Jupiter heer 10 is – het lot van de gebeurtenis en tevens aanduider van vliegtuigen.

De horoscoop van de plaats Koezjenkino

Horoscoopanalyse Vliegtuigcrash Prigozjin Roger Walraedt artikel Bloom

De Zon die heer 7 is, aanduider van de ander, de open vijanden, is net het teken Maagd binnengegaan wat op verandering duidt, en vormt een uitgaande conjunctie met de Zwarte Maan die een plutonisch-neptuniaans karakter heeft. Dat wijst op een actie die verborgen en vernietigend uitwerkt.

De Zwarte Maan vormt samen met de zon de apex van een jod met Pluto en Neptunus, net die twee planeten die zoals de Zwarte Maan zelf, een verborgen vernietigend karakter vertonen. De jod is de aanduiding van een onvermijdelijke toestand die hier destructief uitwerkt.

De apex van de jod wordt overspannen door een oppositie met Saturnus die heer 12 is, aanduider van de verborgen vijand, en die onderschept staat in Vissen in de ascendant. De gebeurtenis wordt getekend door een verborgen vijand die in het geniep handelt.

”De horoscoop van de crash in Koezjenkino op 23 augustus 2023 om 18u19 laat zien dat het gaat over een gebeurtenis die de dood van de passagiers veroorzaakt én die gehuld wordt in geheimzinnigheid wat betreft de oorzaak van de ramp.”

Neptunus, die medeheer is van de ascendant en dispositor van Saturnus, is niet enkel betrokken in de jod, maar vormt ook een oppositie met Mars en Mercurius. Geweld tijdens een beweging tekent het wezen van de gebeurtenis die gehuld wordt in een waas van geheimzinnigheid.

Mercurius is evenwel ook heer 4 en symboliseert de afloop van de gebeurtenis. Mercurius loopt zich ingaand conjunct toe op Mars, dat verhaalt over vuur en geweld. De afloop van de gebeurtenis is gekoppeld aan vuur en zal uitmonden in een gewelddadige reactie waarvan we de afloop nog niet kennen, maar die niets goeds doet vermoeden.

De dood wordt gesymboliseerd door het 8ste huis en wordt beheerst door Venus die een vierkantsaspect vormt met Jupiter, heer 10. Venus is tevens de dispositor van Jupiter, wat aanduidt dat het lot van de gebeurtenis uitmondt in de dood.

De horoscoop van de crash in Koezjenkino op 23 augustus 2023 om 18u19 laat zien dat het gaat over een gebeurtenis die de dood van de passagiers veroorzaakt én die gehuld wordt in geheimzinnigheid wat betreft de oorzaak van de ramp.

Veel doet vermoeden dat het daadwerkelijk om een gerichte aanslag gaat die men probeert verborgen te houden en waarvan de gevolgen niet te overzien zijn. Nu al spreekt de Wagnergroep dreigende taal tegenover Rusland en zijn leider Poetin.


Link naar de website van auteur Roger Walraedt:
https://astranalys.weebly.com

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Voeding & Gezondheid

De positieve effecten van hardlopen op je mentale gezondheid

Hardlopen is misschien wel één van de meest populaire vormen van beweging als het gaat om het…

Lees meer
Astrologie

Waterman, jouw jaarhoroscoop 2024: gelukkige verjaardag!

Het sterrenbeeld Waterman is jarig als de maanden januari en februari hun intrede doen. Met de…

Lees meer
Inspiratie

Boekreview • De Duivelse Draak en de Val van de Keizer door Clark Gillian

In het boek 'De Duivelse Draak en de Val van de Keizer' van Clark Gillian worden lezers meegenomen…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom