Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Midzomerritueel met Ellen Hartl

Summer Bloom Fest 2024 57 Ellen Hartl

Summer Bloom Festival • Diest • 6 & 7 juli 2024
Zondag 7 juli | Fusion Zone | 14.30 – 15.30 uur

Ellen AM Hartl van ‘Spiritualiteit op hoge hakken’ brengt dit jaar magie naar het Summer Bloom Fest in Diest (6 & 7 juli) en voert een Midzomerritueel uit. Met meer dan twintig jaar ervaring in de spirituele wereld en in de hekserij brengt ze met veel liefde haar kennis, wijsheid en ervaring over. Dit doet ze als spirituele schrijfster via boeken, schrijfsels, lezingen en een podcast.

Op het Summer Bloom Fest in het Provinciaal Domein in Diest verzorgt ze een waar heksenritueel om het Wiccafeest Midzomer te vieren. Jij kan erbij zijn! Duik mee onder in de magie van hekserij en proef hoe de energie van de Zon jou de nodige kracht geeft om je te helpen doorheen moeilijkere dagen. Voorkennis en ervaring zijn niet nodig.

Doe mee met Ellen

📍 Summer Bloom Fest, De Halve maan in Diest
📅 6 & 7 juli 2024
🌈Fusion Zone 7 juli ‘Midzomerritueel
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0
✴️ Bekijk de volledige line-up hier

Ellen AM Hartl van ‘Spiritualiteit op hoge hakken’ brengt dit jaar magie naar het Summer Bloom Fest en voert een Midzomerritueel uit.

Summer Bloom Fest 2024 56 Ellen Hartl

Over Ellen Hartl

Ellen AM Hartl is een heks en een ingewijde Wicca priesteres. Ze heeft spiritualiteit op een aardse en eigentijdse manier in haar leven weten te integreren. In 2010 begon ze haar wijsheid en inzichten als coach te delen om anderen te begeleiden. Vanaf 2019 verlegde ze haar focus naar het schrijven van boeken en artikelen, het creëren van een podcast en het geven van lezingen in Vlaanderen.

Ellen Hartl | hartl.be

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom