Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Klankschaalrelaxatie met Liesbet Bergs

Summer Bloom Fest 2024 39 Liesbet Bergs

Summer Bloom Festival • Diest • 6 & 7 juli 2024

Zaterdag 6 juli | Fusion Zone | 15.15 – 16.30 uur
Klankschaalrelaxatie

Natuurlijk kan klankschaalrelaxatie niet ontbreken op het Summer Bloom Festival. Klankschaalrelaxatie is een welbekende vorm van relaxeren. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. Brengen wij hier door middel van de geluidsgolven van klankschalen fijne trillingen doorheen, dan ontstaat er als het ware intern een diepe massage. Tijdens klankschaalrelaxatie voel je de harmonie en rust over je heen vallen. Veel mensen voelen zich dan ook weer helemaal energiek na een sessie en omschrijven het als een ‘helend’ proces.

De klankschaalrelaxatie die Liesbet van het Centrum voor Dieptemeditatie aanbiedt, is een combinatie van geleide meditatie, begeleid met de trillingen van verschillende klankschalen. Haar stem brengt je tijdens het Summer Bloom Festival van hier naar daar en de trillingen brengen balans in lichaam en geest. Dit zijn beide natuurlijke processen en je hoeft er niets voor te doen dan je over te geven aan een moment van diepe rust.

Doe mee met Liesbet

📍 Summer Bloom Fest, De Halve maan in Diest
📅 zaterdag 6 & zondag 7 juli 2024
🌈 Fusion Zone 7 juli ‘Klankschaalrelaxatie
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0
✴️ Bekijk de volledige line-up hier

Meditatie beoefenen is dé manier om sterker te worden en te groeien.

Summer Bloom Fest 2024 55 Liesbet Berg

Over Liesbet Bergs

In het Centrum voor Dieptemeditatie (Limburg) van Liesbet Bergs kun je leren mediteren (dieptemeditatie) en kun je terecht voor een sound healing met klankschalen of een energetische behandeling. Liesbet Bergs startte in 2019 het Centrum voor Dieptemeditatie op. De dieptemeditatiemethode is uniek in België en combineert de kennis van de samenwerking tussen lichaam en geest. Ze maakt gebruik van technieken uit mantrameditatie en mindfulness. Dat klinkt moeilijk, maar is volgens Liesbet makkelijk en moeiteloos toe te passen.

Centrum voor Dieptemeditatie | dieptemeditatie.be

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom