Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Weekkaart 19/02/2024 - 25/02/2024

Weekkaart 19/02/2024 - 25/02/2024

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en deze week kun jij kiezen uit uit het deck 'The Angels Blessed Lenormand' van Véronique Rogiers & Bianca Lampaert. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je de week kan inzetten!

De tekeningen op de kaarten zijn van de kunstenares Julie.

Fijne week!

Team Bloom

Weekkaart 19 tot 25 februari 2024 OMGEDRAAID gif
Kaart 1: '3 - Het Schip'

Welke reis ben je aan het maken? Op welke manier is je leven aan het veranderen? Het Schip is een symbool van beweging en staat voor reizen, een verandering van levenskoers, handeldrijven, maar ook voor een erfenis. Van oudsher hebben schepen heel wat goederen getransporteerd naar alle delen van de wereld. Hierdoor wordt het Schip mede gelinkt aan handeldrijven en financiële voorspoed. Toch blijft de belangrijkste betekenis van het Schip het reizen zelf, hetzij per schip, hetzij eender welke verre reis.

Kaart 2: '36 - Het Kruis'

Het Kruis refereert naar het gezegde: “Hij/zij moet zijn of haar kruis dragen”. Het Kruis staat altijd voor iets of iemand die een (te) zware last moet dragen. In het glasraam op de kaart staat de afbeelding van aartsengel Gabriël, die zijn kracht bij God haalt. Vraag je de aartsengel om hulp, dan word je direct in verbinding gebracht met die uitzonderlijke energie, die jou volledig in je kracht laat staan. Aartsengel Gabriël verzekert je dat je veilig en beschermd bent, zodat je op een serene en liefdevolle manier de leiding kunt nemen wanneer dit nodig is.

Kaart 3: '38 - De Brug'

De Brug symboliseert de deuren die voor jou opengaan. Het zijn mogelijkheden om vooruit te komen of je uit het slop te halen. De bruggenbouwer die op de kaart staat afgebeeld, moet je opnieuw hoop geven en vooruithelpen. De Brug helpt je om obstakels te overwinnen, afstanden te overbruggen of zelfs in te korten. De Brug biedt de oplossing voor een probleem door een kloof te overbruggen. De combinatie van het Kruis en de Brug is hier een uitstekend voorbeeld van en illustreert het einde van het lijden, het afwerpen van de last die te zwaar is voor je schouders. Opmerking: de kaart kan jou ervoor waarschuwen om niet alle bruggen achter jou op te blazen, want dan is er geen weg terug.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Set The Angels Blessed Lenormand (49 kaarten + boek) (NL)

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom