Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
zondag 1 oktber 2023 • Kortrijk Xpo
Koop tickets >

Week(end) & Engelenkaart Eveline

Je weekkaart, weekendkaart of Engelenkaart: telkens om je week mee te starten en om het weekend mee in te zetten. Ontdek hier de kaarten die Eveline voor jou getrokken heeft. Neem de kaarten goed in je op en leer de diepere betekenis ervan kennen. De achterliggende boodschap kan een inspiratie zijn in je dagelijkse leven.

Eveline Schellekens Dag en Weekkaart Bloom

Wie is Eveline

Eveline Schellekens-Gerritse, geboren in Rotterdam, getrouwd en moeder van 2 prachtige dochters. Heel haar leven is ze bezig geweest met het thema 'harmonie'. Harmonie ervaren om zichzelf te kunnen zijn als kind, om mensen blij te maken. Zonder het te beseffen is het dat wat Eveline altijd al heeft gedaan. Zichzelf vinden en durven zijn is een lange zoektocht geweest. Een zoektocht die haar in contact bracht met alternatieve geneeswijzen en spiritualiteit...

Orakel-, tarot- en engelenkaarten

Terwijl Eveline zich ontwikkelde tot harmoniecoach, zijn de orakel-, tarot- en engelenkaarten op haar pad gekomen. De kaarten zijn een manier om inzicht te verkrijgen in blokkades en die vervolgens los te laten. Ze geven antwoord op vragen en bieden richting en vertrouwen waar dat nodig is. Het trekken van een orakelkaart, tarotkaart, engelenkaart biedt diepe heling op allerlei vlakken.

Trekken van een engelen- en tarot dagkaart

Om die reden trekt Eveline voor Bloom elke week een orakelkaart, engelenkaart of tarotkaart voor Bloom. Ze laat zich daarbij leiden door het contact met haar begeleiders in het universum. Eerst voelt ze in welk kaartendeck past bij een dag. Daarna vraagt ze om een kaart die de meeste steun en liefde schenkt aan alle mensen. Daarnaast roept ze de kaart ook aan om de aarde te helpen opnieuw in harmonie te komen. Zodanig heeft de engelen-, orakel- of tarot kaart een persoonlijk en werelds effect. Enkel zo kan er opnieuw meer licht en liefde stromen.

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2023,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom