Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Wanhoop

Wanhoop

Fase in het tweelingzielenproces: 3

Sleutelwoorden: meningsverschillen, orde op zaken stellen, discipline, je innerlijke kracht aanscherpen
Positief aspect:
het ontwikkelen van zelfdiscipline
Negatief aspect:
het doel uit het oog verliezen

De ‘Wanhoop’ geeft aan dat je het voornemen koestert om zaken positief aan te pakken. Maar... al snel laat je je opnieuw verleiden tot doemdenken. Wat je onderneemt naar je tweelingziel toe is tegenstrijdig, waardoor je opgezadeld wordt met een onbevredigend resultaat. De ‘Wanhoop’ spiegelt jouw angsten die je vervolgens projecteert op het tweelingzielenproces. Probeer jouw pijn, jouw angsten afzonderlijk te benaderen. Deze kaart raadt jou aan om eerst bepaalde zaken in je leven op orde te zetten.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom