Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Vertrouwen

Vertrouwen

Fase in het tweelingzielenproces: 5

Sleutelwoorden: vrolijkheid, positiviteit, enthousiasme, vitaliteit
Positief aspect:
versterkt het zelfbeeld, waardoor je loskomt van innerlijke angsten
Negatief aspect:
wantrouwen schuilt in een klein hoekje, blijf daarom dicht bij jezelf

Blijf niet te lang stilstaan bij nare dingen en wees niet zo zwaar op de hand. Besteed met de kaart 'Vertrouwen' geen aandacht aan ego-gerelateerde motieven en emoties, want zo geef je ze net voeding. Relativeer de situatie en de connectie zonder in negativiteit te vervallen. Het moment is aangebroken om eens tijd voor jezelf uit te trekken en plezier te beleven, zodat deze kaart een gunstig effect kan uitoefenen op jullie zielenconnectie. Wees luchthartig en maak komaf met zwaarmoedige gedachten.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom