Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Synchroniciteit

Synchroniciteit

Fase in het tweelingzielenproces: 1

Sleutelwoorden: energetische verbinding, vruchtbaarheid, verbondenheid, vermenigvuldiging
Positief aspect:
geestelijke verbondenheid
Negatief aspect:
overweldigende emoties

De kosmische energie van de kaart ‘Synchroniciteit’ vermenigvuldigt zich in een snel tempo. De energie wordt door de universele wetten van het tweelingzielenproces gestuurd. Jullie zijn geestelijk met elkaar verbonden en jouw taak bestaat erin om het vertrouwen in handen van de kosmos te leggen. Emoties zoals angst, onzekerheid,... dienen onder controle gehouden te worden. Jullie synchrone verbinding is onverwoestbaar. Geloof en vertrouwen zullen jullie energetische verbinding nog meer versterken. Leer dus vertrouwen op deze unieke en bijzondere samensmelting.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom