Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Geduld

Geduld

Fase in het tweelingzielenproces: 3

Sleutelwoorden: je tijd nemen, niets forceren, je geduld wordt op de proef gesteld
Positief aspect:
geduld is de snelste weg naar succes
Negatief aspect:
door je te fixeren op resultaten worden zaken uitgesteld

Heb je deze kaart getrokken, dan laat het ‘Geduld’ zien dat jij of je tweelingziel extreem gefixeerd bent/is op de ander en niet meer op jezelf/zichzelf. Hierdoor worden bepaalde stappen overgeslagen die noodzakelijk zijn om jullie gezamenlijk doel te bereiken. Dit ongeduld heeft een ongunstige uitwerking op jullie connectie. Het is belangrijk om de zaak niet te forceren en geduldig af te wachten. Neem de tijd om voor jezelf alles rustig te overzien en maak je niet druk in de ander.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom