Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Dwangmatigheid

Dwangmatigheid

Fase in het tweelingzielenproces: 3

Sleutelwoorden: controle, claimen, intimidatie, gespannen situatie, oneindigheid, conflicten, wraakacties, onderhuidse conflicten
Positief aspect:
je leert onderhuidse conflicten onder ogen te komen
Negatief aspect:
geobsedeerd zijn door en het claimen van de andere helft

Jij of je andere helft krijgt te kampen met conflicten die in alle talen verzwegen worden, dat is de boodschap van de kaart 'Dwangmatigheid'. Je dwingt de ander om tot hetzelfde inzicht te komen en gaat voorbij aan het besef dat je je tweelingziel op deze manier van je wegduwt. Dwangmatigheid speelt zich ook af op energetisch niveau: het krampachtig vasthouden aan de ander, willen weten wat de ander doet en allerlei informatie via derden ontfutselen. Dit levert nog meer afstand op tussen jullie beiden. Het orakel van deze kaart wil je dus aansporen om je dwangmatige nieuwsgierigheid niet langer op een ongezonde manier te uiten. Kijk eerst naar jezelf, je eigen proces en neem je verantwoordelijkheid op.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom