26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Jean & Marie-Louise over Bewust Verbonden Ademen

Jean Vandersmissen Summer Bloom Fest 2023 logo

Jean Vandersmissen en Marie-Louise Deschepper, jouw begeleiders van dienst op het Summer Bloom Fest 2023, leren je tijdens deze initiatie Bewust Verbonden Ademen en dit in een veilige omgeving.

Meer over Jean Vandersmissen

Sinds zijn puberteit is Jean Vandersmissen een zoekend mens. “Wat is de zin van het leven?”, “Wat is het doel op aarde?”,… Kortom, een spirituele zoeker van het eerste uur. Sedert 2014, na een burn-out en een verblijf van 5 weken in een Ayurvedische kliniek in India, kreeg hij meer inzicht in volgende disciplines:

  • lachyoga (2015)
  • Bewust Verbonden Ademen (2016)
  • Live The Connection (2017)
  • knuffelworkshops (2022)

In 2022 vielen ook heel veel puzzelstukken in elkaar tijdens de opleiding “totale gezondheidsaanpak” van OPTIMIZE-YU. Bij alle voorgaande opleidingen ontdekte Jean telkens het belang van 'Bewust ademen'.

Samen met zijn ademvriendin Marie-Louise Deschepper (Wiske) houden zij maandelijks een ademcirkel in ontmoetingscentrum ‘Lichtcirkels’ – www.lichtcirkels.be.

Marie Louise Deschepper Summer Bloom Fest 2023 logo

Meer over Marie-Louise Deschepper

Marie-Louise Deschepper staat gekend als 'Wiske'. Inmiddels heeft Wiske 10 kleinkinderen en al 5 achterkleinkinderen (!). Ze leest graag boeken met een dubbele bodem; psychologie, gezondheid, meditatie, gedichten, kookboeken, tuinieren… In 2003 volgde ze tevens een week-opleiding ‘Transformational Breath’ met Judith Kravitz, die als eerste de term 'lachyoga' in de mond nam. In 2005 vervolledigde Wiske de opleiding van lachcoach met de Indiase dokter Madam Kataria en geeft ze lachsessies in drie verschillende lachclubs, in verenigingen en in bedrijven. In 2015 volgde Wiske de opleiding ‘bewust verbonden ademen’ bij Marie-Rose Windels en Geert De Vleminck. Sindsdien volgt ze jaarlijks nauwgezet de internationale ademweken.

Neem deel aan de initiatie 'Bewust Verbonden Ademen' met Jean en Marie-Louise

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
🌈 Fusion Zone 5 augustus: 'Initiatie tot Bewust Verbonden Ademen'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom