Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Mol
Zondag 2 oktober 2022
Koop hier je tickets!

Aurora Kromhout van der Meer

Aurora Kromhout van der Meer

Aurora Kromhout Van De Meer (33 jaar) is een lichtwezen, dat geïncarneerd is op aarde om te helpen bij het verhogen van de frequentie van de mensheid. Aurora is light healer, verbinder en cosmic storytellers. Na haar spirituele ontwaking begon ze haar reis naar binnen. Daar ontdekte ze haar eigen wijsheid en ontwikkelde zij de verbinding met haar intuïtie en gidsen. Toen ontdekte ze dat ze een starseed is. Alles op haar pad leidde haar naar deze ontdekking. Eindelijk viel alles op zijn plek. Haar 'waarom zijn we hier?’-vraag werd beantwoord en haar missie werd duidelijk. Dit was het ankerpunt voor haar grootste transformatie. De transformatie terug naar haar ware essentie.

Aurora gelooft dat worden wie je bent, het doel van dit leven is. En dat daarmee alles op z’n plaats valt. Zij helpt vrouwen met ontdekken wat zij nodig hebben op hun pad, zodat zij ook hun ware essentie kunnen gaan leven. Dit doet zij door haar artikelen, met haar healingen en via haar platform ‘De Verbinding'.

If I let go of who I am, I become who I might be.

Lao Tzu

Aurora gaat na jaren van dienst te zijn geweest door geweldige retreats te organiseren, magische healingen en soul sessions te geven, een nieuw avontuur aan. Aurora vertelt verhalen en schept verbinding, o.a in de artikelen die ze schrijft. Als een echte manifesting generator houdt ze van veel verschillende dingen - alles op het gebied van spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Dit staat dan ook centraal in haar nieuwe avontuur. Dat wat haar op deze reis geholpen heeft, deelt ze met anderen. Ze deelt haar ervaringen, met de intentie het pad voor degene die zoekende zijn, helder te maken.

Follow her socials!

Instagram: @auroradiana.nl
YouTube: @Aurora Diana

Website: https://www.auroradiana.nl/

Zelf contributor worden? Deel je expertise met het grote publiek!

Bloom 7 - 2022

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom