Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Oostende
Zondag 11 december 2022
Koop hier je tickets

Je jaargetal voor 2022 is 5 - Tarotkaart de Hogepriester

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-5-Bloom

Cijfer 5 als jaargetal wijst op een jaar waarin je zoekt naar oplossingen voor problemen die reeds zeer lang aanslepen.

Ieder jaar betekent een groei of ontwikkeling.

Een 5-jaar is vooral een jaar waarin de geest tot ontwikkeling komt.

Het getal 5 verwijst naar DE HOGEPRIESTER van het Tarotspel

Hogepriester Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Liefde:

Jaarteken 5 is een studiejaar waarin je de geestelijke kwaliteiten van de partner onder de loep neemt, waarin je de liefdesrelatie nuchter bekijkt en er de voor- en nadelen van afweegt. Je stelt jouw idealen soms zeer hoog op dit vlak en riskeert van een kale reis terug te keren, indien je te hoge eisen stelt. Het is stellig een jaar waarin je meer houvast zoekt in een relatie indien er nog geen is, of waarin je meer zekerheid wilt van de trouw van de partner, zodat je de wens zal uiten om te huwen.

Werk en studie:

Je gaat ook hier ernstig te werk en wilt de diepere betekenis van jouw werk of studie doorgronden. Jij vraagt je af of je op het goede pad bent, waardoor veel twijfels de kop opsteken. Je wordt meermaals beproefd om eerlijk zakendoen te ruilen voor zwendelpraktijken. Op materieel vlak betracht je vooral geldgewin en financiële zekerheid.

Algemeen:

Het 5-jaar is vooral een geestelijk ontwikkelingsjaar. Indien jouw geest openstaat voor studie is dit een jaar waarin je zeer gemotiveerd aan de slag gaat om iets nieuws te leren. Je zal daardoor kennis maken met een nieuwe leermeester, een nieuwe hobby of een nieuwe filosofie. Mensen worden soms echte boekenwurmen in die periode! Wanneer jouw geest niet bereid is tot studie heeft hij de neiging zich anders te uiten, namelijk door eindeloos gepieker over problemen die maar niet opgelost geraken.

Het 5-jaar is ook een jaar waarin plannen rijpen. Laat dit rijpingsproces zijn natuurlijke gang gaan en stel de drastische beslissingen best nog wat uit.

Je Jaargetal 5 & astrologie

”Verrassingen liggen in het verschiet en je routine wordt ten goede doorbroken.”

2022 wordt voor jou geregeerd door de planeet Mercurius. Dit 5-jaar is een tijd van ontdekking en vrijheid. Het is een periode waarin contacten met anderen je interessante opportuniteiten biedt. Verrassingen liggen in het verschiet en je routine wordt ten goede doorbroken. Dit is een jaar waarin spannende verbintenissen kunnen worden gevormd of er nieuw leven in je relatie wordt geblazen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom