Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Oostende
Zondag 11 december 2022
Koop hier je tickets

Je jaargetal voor 2022 is 10 - Tarotkaart het Rad van Fortuin

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-10-Bloom

Is cijfer 10 jouw jaargetal? Dan wordt dit het jaar van de grote veranderingen. Het rad draait en veel situaties gaan dan ook op hun kop staan.

Het getal 10 verwijst naar HET RAD VAN FORTUIN van het Tarotspel

Rad Van Fortuin Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Liefde:

Jij hebt het 9-jaar overleefd en nu krijg je genoeg van die eenzaamheid. Het gaat botsen met jouw andere verlangens. Daardoor ga je meer gezelschap opzoeken. Je wilt meer naar buiten om ontspanning te zoeken en bent het alleen zijn kotsbeu. Pas echter op, want de eerste ervaringen kunnen al eens op een blauwtje uitlopen, maar verlies daardoor de moed niet. Blijf optimist want het rad is aan het draaien, totdat het ook voor jou bingo wordt.

Werk en studie:

Ook hier mag je grote veranderingen verwachten. Jij hebt al eens de neiging om de nek uit te steken en meer verantwoordelijkheden op jou te nemen. Net zoals in de liefde neem je hier best voorzorgen. Je bent een voorvechter voor vernieuwingen geworden, maar sommige gezagsdragers weten dit niet altijd te appreciëren. Leer tijdens die periode ook jouw beurt af te wachten, totdat de carrousel met een vrij plaatsje vlak voor jou stilstaat en vergeet dan niet om erop te springen, want eenmaal weer op gang wordt het moeilijk om nog veilig plaats te nemen.

Algemeen:

Het is een jaar waarin alles anders wordt. Je plannen, vooruitzichten, verwachtingen en ook angsten lijken plots plaats te maken voor iets helemaal anders. Neem echter geen nodeloze risico’s bij de drang naar het doorbreken van de eentonigheid. Kijk eerst hoe het dubbeltje rolt. In dit jaar van de veranderingen ga je ook ondervinden dat veel zaken stuk gaan. Die tv, wagen of koelkast die het al zo lang volhoudt moet vervangen worden. Dit kun je als een ramp beschouwen, maar het is een sterk uiterlijk teken dat je dringend aan vernieuwing toe bent.

Grijp de kansen die jou nu geboden worden en je zal zien dat het een succesjaar wordt.

Je Jaargetal 10 & astrologie

”Verbind jezelf met anderen en bescherm jezelf tegen negatieve energie.”

2022 wordt voor jou geregeerd door de genereuze planeet Jupiter. Dit 10-jaar is een tijd van gezelligheid en sociale contacten. Je vindt het gemakkelijk om van het leven te genieten. De focus ligt op persoonlijke vrijheid, het maken van nieuwe vrienden, het verkennen van je omgeving en/of het buitenland en het verruimen van je horizonten. Dit jaar staat volledig in teken van nieuwe avonturen. Ook zijn het gunstige maanden om je creativiteit bot te vieren. Jupiter beïnvloedt je zelfvertrouwen in de positieve zin en geeft je net dat duwtje in de rug om je horizonten te verbreden.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom