Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Pluto Teken in Vissen Betekenis Bloom Web

Pluto in Vissen: pas op voor verslavingen of ander vluchtgedrag

Deze planeetplaatsing doet zich pas voor tussen 2044 en 2068.

Mensen die geboren worden in een periode onder invloed van Pluto in Vissen willen de drijfveren van iedereen in hun omgeving achterhalen. De kans bestaat dat ze zich verliezen in fantasieën, verslavingen of ander vluchtgedrag. Hun interesse gaat vooral uit naar spiritualiteit en religie. Tijdens deze generatie mogen we ons verder aan doorbraken in de zeevaart verwachten, maar ook in de kunst en muziek.

Op een persoonlijker vlak interesseer je je voor spiritualiteit en religie. Je wil de drijfveren van de mensen in je omgeving achterhalen. Manipulatie en machtsmisbruik zijn je wellicht niet vreemd. Verlies je niet in je fantasieën of in verslavingen.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Plutoteken is?

Let op: je Plutoteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Pluto staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom