26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Pluto in Maagd

Pluto Teken in Maagd Betekenis Bloom Web

Pluto in Maagd: werk, dienstbaarheid en verantwoordelijkheid

Opgelet: door de trage omlooptijd van Pluto rond de Zon slaat de interpretatie van Pluto in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling.

Met Pluto in Maagd stort deze generatie zich stort op de perfectionering van het kleine. De ontwikkeling van de geneeskunde en van de techniek neemt een hoge vlucht onder deze generatie. Alles wordt verkleind en geperfectioneerd. Jij en je generatiegenoten leggen met Pluto in Maagd de focus op grondige hervormingen inzake de maatschappelijke houding tegenover werk, dienstbaarheid en verantwoordelijkheid. Inderdaad, de stokpaardjes van het dierenriemteken Maagd, en dat is uiteraard geen toeval. Jouw generatie stelt verder tot doel om de zuiverheid van voedsel te controleren en te testen. De contraceptiva maakt voor deze generatie een enorm verschil, omdat op deze wijze voor de eerste keer in de mensheid de vruchtbaarheid op een kunstmatige wijze stopgezet wordt.

”Je schrikt er bovendien niet voor terug om geheimen bloot te leggen.”

Op een persoonlijker vlak streef je met deze kosmische constellatie naar expressie, zekerheid en persoonlijke erkenning. Macht en status interesseren je met Pluto in Maagd matig tot weinig. Radicale veranderingen introduceren omtrent persoonlijke gezondheid en voeding zijn jouw prioriteit. Je bent leergierig en kan op een ongezien observatievermogen terugvallen. Welke doelen je ook nastreeft, jij gaat nooit onzorgvuldig of impulsief te werk, maar eerder fanatiek en met oog voor detail. Sowieso dring jij door tot de kern van de zaak. Je schrikt er bovendien niet voor terug om geheimen bloot te leggen. Met Pluto in Maagd staat je generatie ook gekend om zijn kritische houding. Je interesse in meditatie en andere ontspanningsmethoden is groot, maar toch blijf je telkens met je voeten stevig op de grond staan. Je hecht een groot belang aan je professioneel leven en de problemen daarrond.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Plutoteken is?

Let op: je Plutoteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Pluto staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom