Home

Overige

Mijn account

Pluto in Maagd

Jouw Pluto teken Astrologie plat Bloom

Pluto in je horoscoop

De diepgravende planeet Pluto heerst over het teken Schorpioen en is verbonden met het 8ste huis in je horoscoop. Pluto doet er 248 jaar over om de volledige dierenriem te doorlopen en verblijft dus circa 20,5 jaar in hetzelfde dierenriemteken. Pluto staat voor transformatie, ontmaskering en wilskracht.

Pluto als generatieplaneet

We noemen Pluto een generatieplaneet, aangezien deze planeet een lange periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Pluto in een teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Pluto in een huis wordt.

Pluto in Maagd: welke zielenroerselen en trauma’s moet jij onder ogen komen?

Met Pluto in Maagd stort deze generatie zich stort op de perfectionering van het kleine. De ontwikkeling van de geneeskunde en van de techniek bereikt grote dimensies onder deze generatie. Alles wordt verkleind en geperfectioneerd. Jij en je generatiegenoten leggen de focus op grondige hervormingen inzake de maatschappelijke houding tegenover werk, dienstbaarheid en verantwoordelijkheid. Inderdaad, de stokpaardjes van het dierenriemteken Maagd, en dat is uiteraard geen toeval. Jouw generatie stelt verder tot doel om de zuiverheid van voedsel te controleren en te testen. De contraceptiva maakt voor deze generatie een enorm verschil, omdat op deze wijze voor de eerste keer in de mensheid de vruchtbaarheid op een kunstmatige wijze stopgezet wordt.

”Je schrikt er bovendien niet voor terug om geheimen bloot te leggen.”

Op een persoonlijk vlak streef je met deze kosmische constellatie naar expressie, zekerheid en persoonlijke erkenning. Macht en status interesseren je matig tot weinig. Radicale veranderingen introduceren omtrent persoonlijke gezondheid en voeding zijn jouw prioriteit. Je bent leergierig en kan op een ongezien observatievermogen terugvallen. Welke doelen je ook nastreeft, jij gaat nooit onzorgvuldig of impulsief te werk, maar eerder fanatiek en met oog voor detail. Sowieso dring jij door tot de kern van de zaak. Je schrikt er bovendien niet voor terug om geheimen bloot te leggen. Met Pluto in Maagd staat je generatie ook gekend om zijn kritische houding. Je interesse in meditatie en andere ontspanningsmethoden is groot, maar toch blijf je telkens met je voeten stevig op de grond staan. Je hecht een groot belang aan je professioneel leven en de problemen daarrond.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom