Home

Overige

Mijn account

Pluto in Leeuw

Jouw Pluto teken Astrologie plat Bloom

Pluto in je horoscoop

De diepgravende planeet Pluto heerst over het teken Schorpioen en is verbonden met het 8ste huis in je horoscoop. Pluto doet er 248 jaar over om de volledige dierenriem te doorlopen en verblijft dus circa 20,5 jaar in hetzelfde dierenriemteken. Pluto staat voor transformatie, ontmaskering en wilskracht.

Pluto als generatieplaneet

We noemen Pluto een generatieplaneet, aangezien deze planeet een lange periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Pluto in een teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Pluto in een huis wordt.

Pluto in Leeuw: welke zielenroerselen en trauma’s moet jij onder ogen komen?

Stond Pluto in Leeuw bij jouw geboorte? Dan behoor jij tot een generatie waarin de relatie van het individu met de maatschappij opnieuw volledig onderzocht wordt. Verwoede pogingen worden ondernomen om een evenwicht te zoeken tussen enerzijds jezelf op de eerste plaats zetten, en anderzijds je sociale verplichtingen te vervullen. De ideologieën en filosofieën die jouw generatie erop nahoudt, neigen vaak naar het utopische. Dat werkt helaas geregeld emotionele teleurstellingen in de hand.

”Met veel kracht en overgave kom je in de loop van je leven tot persoonlijke ontplooiing en ontwikkeling.”

Praktisch ingestelde mensen waarmee je moet samenwerken labelen je eerder als dromerig en alternatief. Daarom heb jij geleerd om het heft in eigen handen te nemen en je zoveel mogelijk toe te leggen op activiteiten die er uiteindelijk voor zorgen dat je meer macht verkrijgt. Jouw generatie ervaart namelijk sterk de behoefte om zich waar te maken en zich een weg door het leven te banen. Op die manier kun je meedogenloos je eigen doelstellingen nastreven, zonder rekening te houden met je medemens. In relaties ben je pas gelukkig wanneer de ander afhankelijk is van jou en de bal steevast in jouw kamp ligt. Met veel kracht en overgave kom je in de loop van je leven tot persoonlijke ontplooiing en ontwikkeling. Er is een sterke ik-gerichtheid bij je aanwezig die bij sommigen tot hooghartigheid en arrogantie leidt.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom