Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Pluto in Leeuw

Pluto Teken in Leeuw Betekenis Bloom Web

Pluto in Leeuw: de transformatie van het individu in relatie tot de maatschappij

Opgelet: door de trage omlooptijd van Pluto rond de Zon slaat de interpretatie van Pluto in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling.

Stond Pluto in Leeuw bij jouw geboorte? Dan behoor jij tot een generatie waarin de relatie van het individu tot de maatschappij opnieuw volledig onderzocht wordt. Verwoede pogingen worden ondernomen om een evenwicht te zoeken tussen enerzijds jezelf op de eerste plaats zetten, en anderzijds je sociale verplichtingen te vervullen. De ideologieën en filosofieën die jouw generatie met Pluto in Leeuw erop nahoudt, neigen vaak naar het utopische. Dat werkt helaas geregeld emotionele teleurstellingen in de hand.

”Met veel kracht en overgave kom je in de loop van je leven tot persoonlijke ontplooiing en ontwikkeling.”

Praktisch ingestelde mensen waarmee je moet samenwerken labelen je eerder als dromerig en alternatief. Daarom heb jij geleerd om het heft in eigen handen te nemen en je zoveel mogelijk toe te leggen op activiteiten die er uiteindelijk voor zorgen dat je meer macht verkrijgt. Jouw generatie ervaart namelijk sterk de behoefte om zich waar te maken en zich een weg door het leven te banen. Op die manier kun je meedogenloos je eigen doelstellingen nastreven, zonder rekening te houden met je medemens. In relaties ben je pas gelukkig wanneer de ander afhankelijk is van jou en de bal steevast in jouw kamp ligt. Met veel kracht en overgave kom je in de loop van je leven tot persoonlijke ontplooiing en ontwikkeling. Er is een sterke ik-gerichtheid bij je aanwezig die bij sommigen tot hooghartigheid en arrogantie leidt.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Plutoteken is?

Let op: je Plutoteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Pluto staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Bereken je persoonlijke geboortehoroscoop

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom