Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Pluto in Boogschutter

Pluto Teken in Boogschutter Betekenis Bloom Web

Pluto in Boogschutter: vrijheid is jouw hoogste goed

”Met Pluto in Boogschutter draag jij het recht van elk individu om een eigen levensweg uit te stippelen hoog in het vaandel.”

Opgelet: door de trage omlooptijd van Pluto rond de Zon slaat de interpretatie van Pluto in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling.

Pluto liep tussen 1995 en 2008 in het teken Boogschutter
, dat gekend staat als het teken van religie en levensbeschouwing. In die jaren werd de wereld getekend door de voortdurende geschillen tussen rassen en godsdiensten wat aanleiding gaf aan een nieuw fenomeen: het terrorisme. Dit bereikte een crescendopunt bij het neerhalen van de Twin Towers, hét symbool van de VS. Deze generatie staat voor een transformatie (Pluto) van het geloof (Boogschutter). Hervormingen inzake religieuze instellingen dringen zich op. Voorts doen doorbraken omtrent tijd en afstand zich voor. Grenzen worden verlegd.

Op een persoonlijker vlak ervaar je met Pluto in Boogschutter een grote behoefte om te exploreren. Je bent vriendelijk zolang je vrijheid niet in het gedrang komt. Mensen die er andere standpunten op nahouden, daar heb je het heel moeilijk mee. Je hebt een afkeer van tradities en traditionele structuren. Jij draagt het recht van elk individu om een eigen levensweg uit te stippelen hoog in het vaandel. Je bent met Pluto in Boogschutter zonder meer open-minded en deinst er niet voor terug om een sociale strijd te ontketenen om de rechten van een minderheid of onderdrukte groepering te vrijwaren. Je bent zeer optimistisch, oprecht en sociaal van aard. Daarom ben je een graag geziene aanwezigheid in zowat elke groep. Je hebt ook een grote behoefte aan kennis en inzicht en streeft hierdoor soms het onbereikbare na. Reizen en avonturen spelen een grote rol in jouw leven, en daardoor ook in je relaties tot anderen. Soms neig je naar obsessief gedrag, maar over het algemeen kun je dit karaktertrekje binnen de perken van het sociaal aanvaardbare houden.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Plutoteken is?

Let op: je Plutoteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Pluto staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Bereken je persoonlijke geboortehoroscoop

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom