Home

Overige

Mijn account

Pluto in Boogschutter

Jouw Pluto teken Astrologie plat Bloom

Pluto in je horoscoop

De diepgravende planeet Pluto heerst over het teken Schorpioen en is verbonden met het 8ste huis in je horoscoop. Pluto doet er 248 jaar over om de volledige dierenriem te doorlopen en verblijft dus circa 20,5 jaar in hetzelfde dierenriemteken. Pluto staat voor transformatie, ontmaskering en wilskracht.

Pluto als generatieplaneet

We noemen Pluto een generatieplaneet, aangezien deze planeet een lange periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Pluto in een teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Pluto in een huis wordt.

Pluto in Boogschutter: welke zielenroerselen en trauma’s moet jij onder ogen komen?

Pluto liep tussen 1995 en 2008 in het teken Boogschutter, dat gekend staat als het teken van religie en levensbeschouwing. In die jaren werd de wereld getekend door de voortdurende geschillen tussen rassen en godsdiensten wat aanleiding gaf aan een nieuw fenomeen: het terrorisme. Dit bereikte een crescendopunt bij het neerhalen van de Twin Towers, hét symbool van de VS. Deze generatie staat voor een transformatie (Pluto) van het geloof (Boogschutter). Hervormingen inzake religieuze instellingen dringen zich op. Voorts doen doorbraken omtrent tijd en afstand zich voor. Grenzen worden verlegd.

”Jij draagt het recht van elk individu om een eigen levensweg uit te stippelen hoog in het vaandel.”

Op een persoonlijk vlak ervaar je een grote behoefte om te exploreren. Je bent vriendelijk zolang je vrijheid niet in het gedrang komt. Mensen die er andere standpunten op nahouden, daar heb je het heel moeilijk mee. Je hebt een afkeer van tradities en traditionele structuren. Jij draagt het recht van elk individu om een eigen levensweg uit te stippelen hoog in het vaandel. Je bent zonder meer openminded en deinst er niet voor terug om een sociale strijd te ontketenen om de rechten van een minderheid of onderdrukte groepering te vrijwaren. Je bent zeer optimistisch, oprecht en sociaal van aard. Daarom ben je een graag geziene aanwezigheid in zowat elke groep. Je hebt ook een grote behoefte aan kennis en inzicht en streeft hierdoor soms het onbereikbare na. Reizen en avonturen spelen een grote rol in jouw leven, en daardoor ook in je relaties tot anderen. Soms neig je naar obsessief gedrag, maar over het algemeen kun je dit karaktertrekje binnen de perken van het sociaal aanvaardbare houden.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom