26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Gelukspunt of Pars fortuna in het teken Ram

Na de afgelopen jaren kunnen we allemaal wel een portie geluk gebruiken in ons leven. Dan is astrologie een geweldige tool om ons te helpen ons Gelukspunt, of in astrologisch vakjargon, onze Pars Fortuna te ontdekken. Je geboortehoroscoop onthult namelijk niet enkel je zonneteken, je maanteken en je ascendant, maar ook je gelukspunt. Dat laatste is een astrologisch punt waaruit we kunnen afleiden op welk levensdomein je je heel comfortabel voelt en waar je de ultieme vreugde vindt.

Pars Fortuna Bloom 2202 RAM

Het Gelukspunt in Ram

Met het Gelukspunt in Ram deins je er niet voor terug om uitdagingen aan te gaan. Je haalt voldoening uit het overwinnen van problemen. Je voelt je in je sas wanneer je het voortouw kunt nemen. Een creatieve job is echt een kolfje naar je hand, en dan het liefst met veel uitdagingen. Je houdt van vernieuwing en van het ondernemerschap. Dat geeft je de grootste voldoening!

Met het Pars Fortuna in Ram ben je een zelfstandig wezen. Je bent een ware pionier en je bent het gelukkigst als je op eigen houtje zaken kunt ondernemen. Je zou het goed doen als ondernemer of als freelancer. Je blinkt uit in het uitwerken van nieuwe ideeën of initiatieven. Het vuur van passie brandt in jou en je stort je altijd vol overgave op nieuwe projecten. Vertrouw op je instinct, je sleutel tot geluk.

"You will face many defeats in your life, but never let yourself be defeated."

Maya Angelou

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Word Bloomer en ontdek de voordelen – Platte banner

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom