Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Noordelijke Maansknoop in Weegschaal

Maansknopen visuals 700x4007

Je spirituele evolutie, karmische lessen en je levensmissie met de Noordelijke Maansknoop in Weegschaal

Met de Noordelijke Maansknoop in Weegschaal zul je in je jeugd eigenschappen aan jezelf ontdekken die je al in vorige levens hebt verworven. In de eerste helft van je leven ben je een strijdlustig persoon die vooruit wil komen en soms zeer egoïstisch kan zijn. Je hebt een koppige natuur en zult de dingen op jouw manier willen doen. Competitie zal een belangrijke rol spelen, zowel op sportief als intellectueel gebied. Je wilt jezelf bewijzen tegenover de buitenwereld en doet dit vaak zonder na te denken. Samenwerken en samenleven met anderen zal vaak moeilijk zijn, tenzij je jouw eigen wil kunt doordrukken.

”In een vorig leven was je zeer daadkrachtig; een strijder die nergens voor terugdeinsde.”

Met de Noordelijke Maansknoop in Weegschaal zul je door je impulsieve en ondoordachte aard vaak tegen obstakels aanlopen en zul je moeten nadenken welke weg je wilt volgen. Soms ben je erg ongeduldig en toon je weinig empathie jegens anderen. Het zal een levensles voor je zijn om te leren samenwerken met anderen. In een vorig leven was je zeer daadkrachtig; een strijder die nergens voor terugdeinsde. Het is dan ook niet verrassend als je mogelijk een militair beroep hebt uitgeoefend. Je zult moeten erkennen dat je niet altijd tegen de stroom in kunt vechten en dat je door constant strijd te leveren alleen maar meer vijanden zult krijgen. In de tweede helft van je leven zul je bedachtzamer worden en meer rekening houden met de behoeften van anderen. Je evolutie ligt in het leren samenwerken, tact tonen en de gevoeligheden van anderen begrijpen.

Over het algemeen zul je met de Noordelijke Maansknoop in Weegschaal harmonieuzer en vrediger met je omgeving moeten leren omgaan. Met dit aspect zul je in de tweede helft van je leven een bemiddelaar worden die tegenstrijdige partijen verzoent en het leven van anderen verzacht. Het is ook goed mogelijk dat je kunstzinnige expressie zult ontdekken. In je liefdesleven zul je een begripvolle en toegewijde partner moeten worden die zich volledig kan overgeven aan liefde. In jouw evolutie ligt een zoektocht naar meer emotie in het leven en zul je in de eerste plaats streven naar goede relaties met anderen.

Niet zeker waar de Noordelijke Maansknoop staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Noordelijke Maansknoop staat in je persoonlijke horoscoop.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, het tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom