Home

Overige

Mijn account

Bloom 6 is uit!
Ontdek hem hier!

Neptunus in Weegschaal

Jouw Neptunus teken Astrologie plat Bloom

Welke idealen streef jij na met Neptunus in Weegschaal?

Experimentele benaderingen van relaties en samenwonen, dat is een belangrijk kenmerk van de generatie wiens Neptunus in Weegschaal stond bij het moment van de geboorte. Het hele concept van open huwelijken/relaties en het vormen van ‘communes’ in plaats van de traditionele monogamie trekt jou enorm aan.

Bij jouw generatie met Neptunus in Weegschaal ligt de nadruk op losse emotionele en contractuele verbintenissen, terwijl er net hogere eisen zijn aangaande verbintenissen op intellectueel en spiritueel gebied.


Een goede scholing lijkt cruciaal in jouw ogen, hoewel je in se nogal intuïtief bent ingesteld. Die paradoxale trend uit zich op meerdere levensvlakken. Zo heb je een diep, actief onderbewustzijn en ben je graag op je eentje bezig met spiritualiteit of kunst, maar naar de buitenwereld toe gedraag je je vooral luchtig, sociaal en onbezorgd. Mogelijks beschik je met Neptunus in Weegschaal over sterke artistieke kwaliteiten en heb je een enorme zwak voor alles wat esthetisch je oog streelt. De kans is groot dat je deel uitmaakt van een liefdevolle relatie waarbij je je partner zelfs idealiseert, maar je levensstijl en overtuigingen zorgen er helaas voor dat er zeker wat gebroken harten in het verschiet liggen.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Neptunusteken is?

Let op: je Neptunusteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Neptunus staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Bereken je persoonlijke geboortehoroscoop

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom