Home

Overige

Mijn account

Neptunus in Weegschaal

Jouw Neptunus teken Astrologie plat Bloom

Neptunus in je horoscoop

Neptunus, de heersende planeet van het teken Vissen en heerser van het 12de horoscoophuis, staat in voor alle onbewuste processen in je leven en is bij uitstek het huis van de spiritualiteit. Neptunus is mythologisch gezien de zoon van Kronos en Rhea, en daardoor de volle broer van Zeus/Jupiter, een familie vol krachtige ‘persoonlijkheden’ dus. Neptunus doet er 164 jaar over om de volledige horoscoopcirkel rond te gaan en staat aldus 13 jaar in elk dierenriemteken. Daarom slaat de interpretatie van Neptunus in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Neptunus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Neptunus in het huis wordt.

Welke idealen streef jij na met Neptunus in Weegschaal?

Experimentele benaderingen van relaties en samenwonen, dat is een belangrijk kenmerk van de generatie wiens Neptunus in Weegschaal stond bij het moment van de geboorte. Het hele concept van open huwelijken/relaties en het vormen van ‘communes’ in plaats van de traditionele monogamie trekt jou enorm aan.

Bij jouw generatie ligt de nadruk op losse emotionele en contractuele verbintenissen, terwijl er net hogere eisen zijn aangaande verbintenissen op intellectueel en spiritueel gebied.

Een goede scholing lijkt cruciaal in jouw ogen, hoewel je in se nogal intuïtief bent ingesteld. Die paradoxale trend uit zich op meerdere levensvlakken. Zo heb je een diep, actief onderbewustzijn en ben je graag op je eentje bezig met spiritualiteit of kunst, maar naar de buitenwereld toe gedraag je je vooral luchtig, sociaal en onbezorgd. Mogelijks beschik je over sterke artistieke kwaliteiten en heb je een enorme zwak voor alles wat esthetisch je oog streelt. De kans is groot dat je deel uitmaakt van een liefdevolle relatie waarbij je je partner zelfs idealiseert, maar je levensstijl en overtuigingen zorgen er helaas voor dat er zeker wat gebroken harten in het verschiet liggen.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom