Home

Overige

Mijn account

Neptunus in Waterman

Jouw Neptunus teken Astrologie plat Bloom

Neptunus in je horoscoop

Neptunus, de heersende planeet van het teken Vissen en heerser van het 12de horoscoophuis, staat in voor alle onbewuste processen in je leven en is bij uitstek het huis van de spiritualiteit. Neptunus is mythologisch gezien de zoon van Kronos en Rhea, en daardoor de volle broer van Zeus/Jupiter, een familie vol krachtige ‘persoonlijkheden’ dus. Neptunus doet er 164 jaar over om de volledige horoscoopcirkel rond te gaan en staat aldus 13 jaar in elk dierenriemteken. Daarom slaat de interpretatie van Neptunus in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Neptunus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Neptunus in het huis wordt.

Welke idealen streef jij na met Neptunus in Waterman?

Als Neptunus zich in jouw horoscoop in het teken Waterman bevindt, betekent dat dat jij deel uitmaakt van een generatie die elke situatie vanuit een onbevooroordeeld en objectief standpunt bekijkt en analyseert. Iedereen heeft in jouw ogen namelijk recht op een eerlijke kans, je zou nooit zomaar iemand afschrijven op basis van vooroordelen of stereotypen. Je beschouwt het als je missie om op te komen voor de zwakken in de maatschappij.

Onrecht houdt je ’s nachts wakker, en elke dag probeer jij de wereld een betere plek te maken voor anderen.

Dat lukt je ook aardig, mede dankzij je onafhankelijke en diepgaande manier van denken. Je streeft constant naar veranderingen en bent een vat vol ideeën. Doorgaans vertoef je graag in het gezelschap van anderen, en omgekeerd ben jij ook een graag geziene aanwezigheid in de meeste sociale kringen. Het feit dat je de emoties van anderen feilloos aanvoelt, speelt daar zeker een grote rol in. Desalniettemin heb je een licht rebels karakter, en zal je zeker niet terugdeinzen om je vrienden en familie terecht te wijzen wanneer hun woorden of gedrag niet strookt met jouw waarden en overtuigingen.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom