Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Neptunus in Waterman

Neptunus in teken Waterman Bloom web

Welke idealen streef jij na met Neptunus in Waterman?

”Je beschouwt het met Neptunus in Waterman als je missie om op te komen voor de zwakken in de maatschappij.”

Opgelet: door de trage omlooptijd van Neptunus rond de Zon slaat de interpretatie van Neptunus in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling.

Als Neptunus zich in jouw horoscoop in het teken Waterman bevindt, betekent dat dat jij deel uitmaakt van een generatie die elke situatie vanuit een onbevooroordeeld en objectief standpunt bekijkt en analyseert. Iedereen heeft in jouw ogen namelijk recht op een eerlijke kans, je zou nooit zomaar iemand afschrijven op basis van vooroordelen of stereotypen. Je beschouwt het met Neptunus in Waterman als je missie om op te komen voor de zwakken in de maatschappij. Deze generatie zich in voor maatschappelijke hervormingen.

Onrecht houdt jouw generatie ’s nachts wakker, en elke dag probeer jij de wereld een betere plek te maken voor anderen. Dat lukt je ook aardig, mede dankzij je onafhankelijke en diepgaande manier van denken.

Je streeft constant naar veranderingen en bent een vat vol ideeën. Doorgaans vertoef je graag in het gezelschap van anderen, en omgekeerd ben jij ook een graag geziene aanwezigheid in de meeste sociale kringen. Het feit dat je de emoties van anderen feilloos aanvoelt, speelt daar zeker een grote rol in. Desalniettemin heb je met Neptunus in Waterman een licht rebels karakter, en zal je zeker niet terugdeinzen om je vrienden en familie terecht te wijzen wanneer hun woorden of gedrag niet stroken met jouw waarden en overtuigingen.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Neptunusteken is?

Let op: je Neptunusteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Neptunus staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Bereken je persoonlijke geboortehoroscoop

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom