Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Neptunus in Tweelingen

Neptunus in teken Tweelingen Bloom web

Welke idealen streef jij na met Neptunus in Tweelingen?

”In de astrologie staat Neptunus voor fantasieën, illusies, spirituele verlichting, schoonheid en creatieve bezigheden. Voor iemand met Neptunus in Tweelingen geldt dat hij altijd ontzag heeft voor de wereld om hem heen en dat hij er zoveel mogelijk van wil ontdekken.”

De plaatsing van Neptunus in Tweeling is van toepassing op mensen die geboren zijn tussen 1889 en 1902, en zal pas opnieuw relevant zijn tussen 2053 en 2066.

Opgelet: door de trage omlooptijd van Neptunus rond de Zon slaat de interpretatie van Neptunus in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling.

Deze generaties met Neptunus in Tweelingen voelen zich aangetrokken tot het bestuderen van mystieke, abstracte en spirituele zaken zoals astrologie en andere metafysische onderwerpen. Ze zijn uitermate gevoelig voor trillingen en vibraties.

Neptunus in Tweelingen-personen zijn veelzijdig, vooral als het gaat om onderwijs, communicatie en kinderen. Het zijn geweldige opvoeders en hun passie en toewijding werken aanstekelijk. Daarnaast is de kans groot dat ze pedagogische activiteiten grondig zullen herzien. In deze generaties treffen we vaak fantastische schrijvers of sprekers aan, maar ook personen die uitblinken in wiskunde of mechanica. Toch hebben Neptunus in Tweelingen-personen het niet altijd makkelijk om zich te concentreren, net omdat hun geest te onrustig is en omdat ze heel snel afgeleid worden. Het vormt voor hen dan ook een uitdaging om meer structuur in hun hersenspinsels en gedachten te krijgen. Enkel zo kunnen zij hun wijsheid met de wereld gaan delen.

Met betrekking tot religie is een Neptunus in Tweelingen-persoon eerder nuchter van aard. Hij doorprikt moeiteloos de gebreken in religieuze dogma's.

Het vooropstellen van doelen en idealen is voor een Neptunus in Tweelingen-persoon geen sinecure, net omdat hij het moeilijk heeft met keuzes maken. Kiezen is voor hem verliezen.

In de astrologie staat Neptunus voor fantasieën, illusies, spirituele verlichting, schoonheid en creatieve bezigheden. Voor iemand met Neptunus in Tweelingen geldt dat hij altijd ontzag heeft voor de wereld om hem heen en dat hij er zoveel mogelijk van wil ontdekken. Maar omdat dit zo'n enorme taak is, weet de Neptunus in Tweelingen-geborene niet goed hoe hij dit moet opsplitsen in een meer beheersbaar doel. Iemand met Neptunus in Tweelingen geplaatst, heeft het moeilijk om zaken georganiseerd te krijgen. Hij is ook wat verstrooid als het op verplichtingen en verantwoordelijkheden aankomt.

Tot slot voelen Neptunus in Tweelingen-generaties zich aangetrokken tot magie en illusie. In dit opzicht moet men zich hoeden voor oplichting en bedrog en dient men er voor te waken dat men de voeling met de realiteit niet verliest. Neptunus in Tweelingen-personen hebben het namelijk niet altijd makkelijk om de werkelijkheid van de fantasiewereld te onderscheiden.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Neptunusteken is?

Let op: je Neptunusteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Neptunus staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Bereken je persoonlijke geboortehoroscoop

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom