Home

Overige

Mijn account

Neptunus in Steenbok

Jouw Neptunus teken Astrologie plat Bloom

Neptunus in je horoscoop

Neptunus, de heersende planeet van het teken Vissen en heerser van het 12de horoscoophuis, staat in voor alle onbewuste processen in je leven en is bij uitstek het huis van de spiritualiteit. Neptunus is mythologisch gezien de zoon van Kronos en Rhea, en daardoor de volle broer van Zeus/Jupiter, een familie vol krachtige ‘persoonlijkheden’ dus. Neptunus doet er 164 jaar over om de volledige horoscoopcirkel rond te gaan en staat aldus 13 jaar in elk dierenriemteken. Daarom slaat de interpretatie van Neptunus in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Neptunus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Neptunus in het huis wordt.

Welke idealen streef jij na met Neptunus in Steenbok?

Neptunus in Steenbok betekent voor jou en je leeftijdsgenoten een praktijkgerichte aanpak in al wat je onderneemt. Geen uitdaging te groot voor jou, je leeft namelijk om je doelen te bereiken. Het probleem ligt echter in het stellen van prioriteiten. De verwachtingen liggen vaak heel hoog, dat heb je aan jezelf én aan de maatschappij te danken. Welke richting je ook uitgaat, je hebt altijd het gevoel tenminste één iemand teleur te stellen, waardoor je vaker stilstaat dan je eigenlijk zou willen.

Door deze plaatsing van Neptunus ben je altijd in staat om tot de verbeelding van anderen te spreken. Abstracte ideeën zet jij om in concrete plannen.

Die gave heb je te danken aan je sterk concentratievermogen en grote ijver. Met Neptunus in het teken Steenbok beschrijven anderen jou als waardig, gereserveerd en in staat om krachtig op de treden. Wanneer er fraude wordt gepleegd of misbruik wordt gemaakt van de goedheid van anderen, ben jij er als eerste bij om de boosdoener te ontmaskeren. Jou houden ze maar beter te vriend, want loyaliteit betekent niets in jouw ogen wanneer je maatschappelijke integriteit op het spel staat.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom