Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Neptunus in Steenbok

Neptunus in teken Steenbok Bloom web

Welke idealen streef jij na met Neptunus in Steenbok?

”Eens volwassen zal deze generatie onder impuls van Neptunus in Steenbok dromen over een nieuwe gemeenschap. Op politiek vlak zal men tot een verandering van waarden komen. Het wordt een generatie die werk maakt van nieuwe politieke stelsels en nieuwe wereldgemeenschappen.”

Opgelet: door de trage omlooptijd van Neptunus rond de Zon slaat de interpretatie van Neptunus in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling.

Neptunus in Steenbok
betekent voor jou en je leeftijdsgenoten een praktijkgerichte aanpak in al wat je onderneemt. Geen uitdaging te groot voor jou, je leeft namelijk om je doelen te bereiken. Het probleem ligt echter in het stellen van prioriteiten. De verwachtingen liggen vaak heel hoog, dat heb je aan jezelf én aan de maatschappij te danken. Welke richting je ook uitgaat, je hebt altijd het gevoel tenminste één iemand teleur te stellen, waardoor je vaker stilstaat dan je eigenlijk zou willen.

Door deze plaatsing van Neptunus in Steenbok ben je altijd in staat om tot de verbeelding van anderen te spreken. Abstracte ideeën zet jij om in concrete plannen.


Die gave heb je te danken aan je sterk concentratievermogen en grote ijver. Met Neptunus in het aardse teken Steenbok beschrijven anderen jou als waardig, gereserveerd en in staat om krachtig op de treden. Wanneer er fraude wordt gepleegd of misbruik wordt gemaakt van de goedheid van anderen, ben jij er als eerste bij om de boosdoener te ontmaskeren. Jou houden ze maar beter te vriend, want loyaliteit betekent niets in jouw ogen wanneer je maatschappelijke integriteit op het spel staat.

Eens volwassen zal deze generatie onder impuls van Neptunus in Steenbok dromen over een nieuwe gemeenschap. Op politiek vlak zal men tot een verandering van waarden komen. Het wordt een generatie die werk maakt van nieuwe politieke stelsels en nieuwe wereldgemeenschappen. En dit alles zal op een gestructureerde wijze gebeuren.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Neptunusteken is?

Let op: je Neptunusteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Neptunus staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom