Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Neptunus in Ram

Neptunus in teken Ram Bloom web

Welke idealen streef jij na met Neptunus in Ram?

”Vertel iemand met Neptunus in Ram niet wat hij moet denken of hoe hij met een bepaalde situatie moet omgaan. Neptunus in Ram laat bemoeienissen van iemand anders gewoon niet toe. Hij heeft immers al zijn eigen mening gevormd.”

Deze planeetplaatsing van Neptunus in Ram doet zich voor tussen 2025 en 2039.

Opgelet: door de trage omlooptijd van Neptunus rond de Zon slaat de interpretatie van Neptunus in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling. Algemeen stelt de astrologie dat, hoe trager de planeet zich door de kosmos beweegt, hoe minder belangrijk de definitie van Neptunus in een dierenriemteken (of beter bekend als sterrenbeeld) wordt en hoe belangrijker de definitie van Neptunus in het huis (of levensdomein) wordt.

Geborenen met Neptunus in Ram geplaatst zullen zich inzetten voor hogere doelen en idealen. Deze generatie wordt gekenmerkt door een grote onzelfzuchtigheid. Individuele prestaties maken plaats voor het meer universele. De Ram is tevens de pionier van de dierenriem en handelt eerst voordat hij nadenkt. Dit maakt Neptunus in Ram moedig en dwaas tegelijkertijd. De generatie met Neptunus in Ram beschikt over een goede intuïtie, maar de dromen die ze koesteren worden niet altijd bewaarheid. Dat is voor iemand met Neptunus in Ram een zware dobber. Een Neptunus in Ram-persoon is echter op z'n best als hij wordt uitgedaagd op zijn wilskracht. Niemand, maar dan ook echt niemand, kan dit individu ervan weerhouden om zijn dromen na te jagen. Eenmaal hij zijn bestemming heeft uitgedacht, stelt Neptunus in Ram werkelijk alles in het werk om zijn doel te bereiken. Maar net doordat Neptunus in Ram zo opgaat in zijn eigen idealen en enkel oog heeft voor zijn eigen wereld, heeft hij de neiging om de verlangens van anderen te miskennen.

Aangezien Neptunus tevens voor het illusoire staat, voor inspiratie, spirituele verlichting en verwarring/misleiding, kan iemand met Neptunus in Ram op een flinke dosis creativiteit terugvallen. Neptunus in Ram trekt de wereld in en probeert anderen ervan te overtuigen zijn voorbeeld te volgen. Neptunus in Ram-mensen stellen zich tevens zeer beschermend op naar hun dierbaren toe.

De Neptunus in Ram-persoon is eerder impulsief, waardoor hij zich door het leven een weg baant zonder zich daarbij al te veel vragen te stellen. Ook bij de uitwerking van hun idealen ontbreekt het hem aan een degelijk onderbouwd plan van aanpak. Details zijn van ondergeschikt belang...


Gelukkig kan Neptunus in Ram terugvallen op een snelle geest, zodat hij tijdig van koers kan veranderen als de situatie dit vereist. Tot slot leeft een Neptunus in Ram vanuit zijn instinct. Vertel iemand met Neptunus in Ram dus niet wat hij moet denken of hoe hij met een bepaalde situatie moet omgaan. Neptunus in Ram laat bemoeienissen van iemand anders gewoon niet toe. Hij heeft immers al zijn eigen mening gevormd... Ook kritiek op zijn plannen of werkwijze verdraagt Neptunus in Ram gewoonweg niet. Tot het einde der tijden zal hij zijn mening, idealen, visie, werkwijze,... blijven verdedigen.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Neptunusteken is?

Let op: je Neptunusteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Neptunus staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Bereken je persoonlijke geboortehoroscoop

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom