Home

Overige

Mijn account

Neptunus in Maagd

Jouw Neptunus teken Astrologie plat Bloom

Neptunus in je horoscoop

Neptunus, de heersende planeet van het teken Vissen en heerser van het 12de horoscoophuis, staat in voor alle onbewuste processen in je leven en is bij uitstek het huis van de spiritualiteit. Neptunus is mythologisch gezien de zoon van Kronos en Rhea, en daardoor de volle broer van Zeus/Jupiter, een familie vol krachtige ‘persoonlijkheden’ dus. Neptunus doet er 164 jaar over om de volledige horoscoopcirkel rond te gaan en staat aldus 13 jaar in elk dierenriemteken. Daarom slaat de interpretatie van Neptunus in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Neptunus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Neptunus in het huis wordt.

Welke idealen streef jij na met Neptunus in Maagd?

Staat Neptunus in Maagd in jouw horoscoop, dan dragen jij en je generatiegenoten werk, plicht en dienstbaarheid hoog in het vaandel. Je bent enorm vergevingsgezind en bezit een groot aanpassingsvermogen. Over het algemeen ga jij op elk vlak in je leven methodisch te werk, ook bij zaken die eerder een gevoelsmatige aanpak verlangen, zoals in een relatie.

Wanneer je uit je comfortzone wordt gesleurd schiet je al snel in paniek, want de controle verliezen is één van je grootste angsten.

Met Neptunus in het teken Maagd mag het niet verbazen dat je je doorgaans heel perfectionistisch opstelt, zeker in je professionele leven. Dat weerhoudt je er echter niet van om een (te) grote betrokkenheid te tonen, en daar kan al wel eens misbruik van gemaakt worden. Daarnaast staar jij je dikwijls blind op details, waardoor je ‘the bigger picture’ uit het oog verliest. Indien deze plaatsing disharmonisch geaspecteerd is kan je te maken krijgen met een laag gevoel van eigenwaarde en zwaarmoedigheid. Het is vooral belangrijk om je niet in een slachtofferrol te wentelen, ook al is de verleiding groot.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom