Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Neptunus in Kreeft

Neptunus in teken Kreeft Bloom web

Welke idealen streef jij na met Neptunus in Kreeft?

”Neptunus in Kreeft-generaties voelen zich op hun best door anderen van dienst te zijn en door zich over hun dierbaren te ontfermen.”

Deze plaatsing van Neptunus in Kreeft is van toepassing op mensen die geboren zijn tussen 1902 en 1916, en zal pas opnieuw relevant zijn tussen 2066 en 2079.

Opgelet: door de trage omlooptijd van Neptunus rond de Zon slaat de interpretatie van Neptunus in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling.

Onder de generaties met Neptunus in Kreeft geplaatst, zien we een verschuiving inzake familiale banden en nationale structuren. Op persoonlijk niveau kan het zijn dat deze generatie zijn thuis en familie idealiseert en/of het verleden romantiseert. Je voelt je verbonden met je vaderland. Toch loopt het in je eigen huiselijk en gezinsleven niet van een leien dakje. Ook de opvoeding van je kinderen kan je teleurstellen.

Kreeften staan in de astrologie erom bekend dat ze worden geregeerd door emoties en gevoelens. Mensen met Neptunus in Kreeft volgen bijgevolg altijd hun instinct of intuïtie. En hoewel bepaalde acties van Neptunus in Kreeft-personen door anderen als onlogisch worden bestempeld, weten diegenen die het dichtst bij deze individuen maar al te goed dat ze handelen vanuit hun gevoel.

Neptunus staat bovendien symbool voor intuïtie, spiritueel ontwaken, schoonheid, drama, fantasieën en illusies. Omdat mensen met Neptunus in Kreeft in harmonie zijn met hun emoties, zijn ze zich heel goed bewust van hun doelen en dromen en wat er nodig is om die te bereiken. De enigste valkuil kan erin bestaan dat iemand met Neptunus in Kreeft zijn dromen idealiseert, waardoor ze bijgevolg onbereikbaar worden. Realisme is hier aangewezen.

Verder heeft iemand met Neptunus in Kreeft de neiging om problemen en conflicten te ontvluchten in plaats van ze aan te pakken. Hij trekt zich dan terug in zijn schulp, wachtend tot de storm is overgewaaid. Helaas lossen problemen zich niet vanzelf op...

Neptunus in Kreeft-personen zijn zeer ontvankelijk voor gevoelens van andere mensen. Tegelijkertijd krijgt iemand met Neptunus in Kreeft zelf weinig grip op zijn eigen innerlijke gevoelswereld. Hij weet niet goed wat er allemaal in hem omgaat en wat nu precies zijn ware behoeften zijn.

Neptunus in Kreeft-generaties voelen zich tot slot op hun best door anderen van dienst te zijn en door zich over hun dierbaren te ontfermen. Ze genieten met volle teugen van de gezellige omgeving die ze voor zichzelf en hun gezin hebben gecreëerd. Familie is voor iemand met Neptunus in Kreeft héél belangrijk, net als het in ere houden van tradities. In dit opzicht heeft deze geborene het wel moeilijk met veranderingen. Hij heeft het liefst dat alles gewoon bij het oude blijft. Onzekerheid maakt hem verward en depressief. Een Neptunus in Kreeft stelt bijgevolg alles in het werk om stabiliteit te behouden.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Neptunusteken is?

Let op: je Neptunusteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Neptunus staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom