Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Neptunus in Boogschutter

Neptunus in teken Boogschutter Bloom web

Welke idealen streef jij na met Neptunus in Boogschutter?

”Door de positie van deze generatieplaneet Neptunus in het avontuurlijke teken Boogschutter voelt deze generatie zich comfortabel bij het concept ‘werelddorp’, waarin grenzen vervagen en de wereld meer een gemeenschap wordt.”

Opgelet: door de trage omlooptijd van Neptunus rond de Zon slaat de interpretatie van Neptunus in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling.

Staat Neptunus in Boogschutter in jouw geboortehoroscoop? Dan behoor jij tot de generatie mensen die zich sterk betrokken voelt bij het onderzoeken van exotische intellectuele systemen en diverse religieuze stromingen of filosofieën. Jouw wereldbeeld is kleurrijk gevuld met schatten aan informatie, en jij laat je niet beperken door de fysieke grenzen van je eigen leefwereld. Het leven is een ontdekkingsreis, letterlijk en figuurlijk.

Als er iemand open-minded is, dan ben jij het met Neptunus in Boogschutter wel. Door opleidingen te genieten en aan heel wat zelfstudie te doen verrijk je je inzichten en verzamel je munitie om je uiteenlopende standpunten te verdedigen bij anderen.


Door de positie van deze generatieplaneet Neptunus in het avontuurlijke teken Boogschutter voelt deze generatie zich comfortabel bij het concept ‘werelddorp’, waarin grenzen vervagen en de wereld meer een gemeenschap wordt. Jouw denkbeelden liggen buiten het normale en je houdt er een sterke drang naar harmonie op na. Een wereld vol diversiteit die vredevol met elkaar samenleeft, dat is jouw droom. Een beetje idealistisch, dat is het zeker, maar zolang deze fantasie de drijfveer is voor je humanitair gedrag, kunnen daar eigenlijk enkel goede zaken uit voortkomen.

Concreet ervaart deze generatie met Neptunus in Boogschutter de wereld als een ontdekkingsreis. Als volwassen personen ontdekken jullie de industriële ‘boom’ van het reizen. Lange reizen met als doel nieuwe horizonten en levensbeschouwingen te leren kennen zijn voorbehouden voor jouw generatie. Je stelt vast dat grenzen vervagen en dat de wereld meer een gemeenschap wordt. De contacten met andere rassen en volkeren zal uiteindelijk tot een algemene verbroedering leiden. Het wordt onder impuls van Neptunus in Boogschutter een generatie die zoekt naar nieuwe dromen en nieuwe beschouwingen over de wereld en de werkelijkheid.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Neptunusteken is?

Let op: je Neptunusteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Neptunus staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Bereken je persoonlijke geboortehoroscoop

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom