Home

Overige

Mijn account

Neptunus in Boogschutter

Jouw Neptunus teken Astrologie plat Bloom

Neptunus in je horoscoop

Neptunus, de heersende planeet van het teken Vissen en heerser van het 12de horoscoophuis, staat in voor alle onbewuste processen in je leven en is bij uitstek het huis van de spiritualiteit. Neptunus is mythologisch gezien de zoon van Kronos en Rhea, en daardoor de volle broer van Zeus/Jupiter, een familie vol krachtige ‘persoonlijkheden’ dus. Neptunus doet er 164 jaar over om de volledige horoscoopcirkel rond te gaan en staat aldus 13 jaar in elk dierenriemteken. Daarom slaat de interpretatie van Neptunus in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Neptunus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Neptunus in het huis wordt.

Welke idealen streef jij na met Neptunus in Boogschutter?

Staat Neptunus in Boogschutter in jouw geboortehoroscoop? Dan behoor jij tot de generatie mensen die zich sterk betrokken voelt bij het onderzoeken van exotische intellectuele systemen en diverse religieuze stromingen of filosofieën. Jouw wereldbeeld is kleurrijk gevuld met schatten aan informatie, en jij laat je niet beperken door de fysieke grenzen van je eigen leefwereld. Het leven is een ontdekkingsreis, letterlijk en figuurlijk.

Als er iemand openminded is, dan ben jij het wel. Door opleidingen te genieten en aan heel wat zelfstudie te doen verrijk je je inzichten en verzamel je munitie om je uiteenlopende standpunten te verdedigen bij anderen.

Door de positie van deze generatieplaneet in het avontuurlijke Boogschutter voel jij je comfortabel bij het concept ‘werelddorp’, waarin grenzen vervagen en de wereld meer een gemeenschap wordt. Jouw denkbeelden liggen buiten het normale en je houdt er een sterke drang naar harmonie op na. Een wereld vol diversiteit die vredevol met elkaar samenleeft, dat is jouw droom. Een beetje idealistisch, dat is het zeker, maar zolang deze fantasie de drijfveer is voor je humanitair gedrag, kan daar eigenlijk enkel goeds uit voortkomen.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom