Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Ascendant in Steenbok + Ascendanthoroscoop 2023-2024

Ascendant horoscoop descendant astrologie Bloom web
”Met de plaatsing van je Ascendant in het aardse en praktisch gerichte teken Steenbok heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dat zelfs als kind al zeer duidelijk was. Je wou toen al een betrouwbaar sluitstuk van de familie worden.”

Hoe kom jij over op de buitenwereld met je Ascendant in Steenbok?

Met je Steenbok Ascendant sta je serieus in het leven en je omgeving merkt je sterke wil en talent meteen op. Je gaat zeer bewust om met het beeld dat je naar anderen overbrengt en dit vertaalt zich in je keuze voor kledij. Met de plaatsing van je Ascendant in het aardse en praktisch gerichte teken Steenbok heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dat zelfs als kind al zeer duidelijk was. Je wou toen al een betrouwbaar sluitstuk van de familie worden. Je hebt dan ook sterke familiewaarden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel meegekregen. Dit verantwoordelijkheidsgevoel zorgt ervoor dat je je vaak zorgen maakt om je omgeving en vooral je gezin.

Veiligheid primeert bij iemand met de Ascendant in Steenbok en je zal dan ook een hardwerkende en betrouwbare persoon trachten te zijn. Anderen zien vaak je innerlijke strijd niet om altijd alles goed te doen. Je zal je er moeten bij neerleggen dat je succes er slechts door hard werken en veel inzet zal komen.

Je bent als Steenbok Ascendant zuinig maar kan graag betalen voor kledij die je graag wil. Jij zal pas succes kennen door hard werken en veel inzet, maar doordat je dit in jou hebt, zal je op het einde van je leven met genoegzaamheid kunnen terugkijken. Je zal misschien een moeilijke kindertijd gekend hebben, maar langzaam aan verlos je je van dit juk.

Een Steenbok-Ascendant in de liefde

De ideale partner van een Steenbok-Ascendant is een fijngevoelig iemand, met een grote nood aan geborgenheid en huiselijkheid. Hij of zij heeft een bijzonder groot inlevings- en aanvoelingsvermogen, er kan zelfs sprake zijn van een mediamieke begaafdheid. Hou rekening met variabele stemmingen en humeurigheid! Er is een grote behoefte bij je partner aanwezig om te “verzamelen”, dit kan gaan van louter kennis vergaren tot het verzamelen van de meest uiteenlopende voorwerpen. Zelfs emoties worden nauwkeurig bijgehouden! Je partner verwijlt heel graag met de gedachten in het verleden. Het lijkt alsof je partner niet kan loskomen van voorbije gebeurtenissen, het verleden, de thuis, de familie. Gezien de sensitieve aanleg is je partner tevens behept met een enorme verbeeldingskracht. Dit schept ook de behoefte op te gaan in allerlei fantasieën: kan je partner niet urenlang voor een televisiescherm gekluisterd zitten of volledig verdiept zijn in een of ander boek? Een hang naar dromerige en onwerkelijke toestanden en het labiele humeur van je partner maken de relatie niet altijd even gemakkelijk. Het wordt een relatie met veel ups en downs. Ondanks de gehechtheid aan een veilig nest zal je partner, gedreven door een zekere zwerflust, heel vaak buitenshuis te zoeken zijn.

Met je Ascendant in Steenbok hecht veel belang aan trouw en toewijding. In je leven wil je langzaam maar zeker vooruit komen. Je bent geduldig en bereid om vele inspanningen te leveren. Je mijdt avontuur en risico’s. Anderen zien je dikwijls als een koude en afstandelijke persoonlijkheid. In contacten ben je met de Ascendant in Steenbok geplaatst vrij beheerst, maar als het tot een vriendschap komt, dan ben je uiterst loyaal. Je hebt soms de neiging om het leven te zwart te zien. Voor jezelf en voor anderen kan je streng en hard zijn... Temper je neiging tot (zelf)kritiek. Daarmee zal je je populairder maken.

Je Ascendant Horoscoop voor 2023 - 2024

Achterhaal hier in Bloom's Ascendanthoroscoop 2023 - 2024 wat de algemene tendensen van 2023 en 2024 voor jou als Steenbok-Ascendant zijn en lees hoe je werk, financiën, gezondheid, sociaal en liefdesleven in 2023 en 2024 in het bijzonder evolueren.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom