Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Ascendant in Ram + Ascendanthoroscoop '22-'23

Ascendant In Ram Betekenis En Uitleg Astrologie Bloom Web 1

Hoe toon jij je aan je omgeving met je Ascendant in Ram?

Met je Ascendant in Ram stel je je onafhankelijk op en druk je je ideeën door. Bij anderen kom je krachtig en impulsief over. Je handelt vooraleer na te denken. Routine zegt je niets, daarom zoek je uitdagingen en afwisseling op. Je bent actief en deint voor niets terug. Anderen zien je als een krachtige en vurige persoon. Je bent altijd bereid om mensen te helpen, maar anderen interpreteren je dikwijls verkeerd. Alles moet snel gaan, waardoor je meestal de dingen niet tot in het detail afwerkt. Je wil met je Ascendant in Ram je eigen leven leiden en je laat je door niemand van de wijs brengen. De manier waarop je loopt nl. met je hoofd vooruit, kenmerkt een Ram-ascendant. Dit kan ook in jouw lichaamshouding naar boven komen nl. brede schouders en smalle heupen. Ram-Ascendanten beschikken veelal over een jeugdig uitzicht, die ze heel lang kunnen behouden.

Een Ram-Ascendant in de liefde

Met je Ascendant in Ram trek je een goedmoedige, ietwat weifelende partner aan die uitermate charmant en kunstminnend is. Het wordt een sociaalvoelend iemand, met een open karakter. Het contact met anderen verloopt vlot en soepel. Harde stelling innemen zal hij/zij weinig of niet doen, jouw partner is een eeuwige bemiddelaar, altijd gericht op het verzoenen van tegenstrijdige partijen. De nodige diplomatieke capaciteiten daartoe zijn ruimschoots aanwezig. Kunstzinnigheid en esthetiek scoren hoog op het prioriteitenlijstje van je partner. Hij of zij voelt zich aangetrokken tot alles wat mooi, kunstzinnig en harmonieus is. Af en toe kan je het wat moeilijk hebben met de zachtmoedigheid van je partner. Je vindt met Ascendant in Ram je partner soms toch wel té toegeeflijk of te zwak. Af en toe wat meer doortastendheid zou best mogen!

Als Ram-Ascendant stond je als kind erg onafhankelijk in de wereld en ook in je latere leven zal je deze rol blijven aannemen. Je hebt in de loop van de tijd geleerd om je eigen zaken te behartigen en je kan soms te moeilijk de hulp van anderen aanvaarden. Toch kan je ook goede relaties opbouwen met mensen waar je van houdt en je bent zelfs zeer trouw te noemen.

Benieuwd naar je Ascendant Horoscoop voor 2022 - 2023?

Achterhaal hier in Bloom's Ascendanthoroscoop 2022 - 2023 wat de algemene tendensen van 2022 en 2023 voor jou als Ram-Ascendant zijn en lees hoe je werk, financiën, gezondheid, sociaal en liefdesleven in het bijzonder evolueren. Inclusief ultieme groeitip!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023, je Chinese horoscoop 2023,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom