Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Ascendant in Maagd + Ascendanthoroscoop 2023-2024

Ascendant horoscoop descendant astrologie Bloom web
”Je voelt je met je Ascendant in Maagd het meest aangetrokken tot personen die hulp nodig hebben. Dit kan ertoe leiden dat je relaties wat verwarrend kunnen zijn, ook al omdat je geen duidelijk beeld kan krijgen van je partner.”

Hoe toon jij je aan je omgeving met je Ascendant in Maagd?

Met je Maagd Ascendant maak je vaak een wat gereserveerde en gesloten indruk, maar de intelligentie valt van je gezicht af te lezen. Je bent wat verlegen van aard en je hebt eerst tijd nodig om de omgeving in je op te nemen voor je jezelf kan overhalen om er in op te gaan. Anderen zien je met je Ascendant in Maagd dan ook vaak als gereserveerd en koel en zelfs kritisch, hoewel dit niet noodzakelijk hoeft te zijn. Je bent je zeer bewust van je eigen lichaam en bent dan ook sterk geïnteresseerd in je gezondheid en hoe je deze kan verbeteren. Je kan met je Ascendant in Maagd dan ook sterk geïnteresseerd zijn in allerlei programma’s en activiteiten die je gezonder maken. Ook ben je zeer kieskeurig in wat je eet.

Een Maagd-Ascendant in de liefde

Met je Ascendant in Maagd trek je een heel gevoelige partner aan, met een heel groot inlevingsvermogen. Ook het aanvoelingsvermogen is groot: niets kan je voor hem of haar verbergen. Er leeft een grote dienstbaarheid en opofferingszin in je partner: hij/zij is steeds in de weer om het anderen naar de zin te maken. Door deze neiging zich weg te cijferen voor anderen is er soms een gebrek aan eigenheid bij je partner. Vaak zal je de indruk hebben dat je partner moeite heeft met de hardheid van de alledaagse werkelijkheid, bijgevolg is er dan ook de neiging zich terug te trekken op de achtergrond of in een droomrealiteit. Soms is het moeilijk om zicht te krijgen op deze dromerige, ongrijpbare partner. Je partner koestert grote, soms zelfs onrealistische verwachtingen ook op liefdesvlak. Er is veel inspiratie, kunstzinnigheid en fijnzinnigheid bij je partner aanwezig. Dit zal zich uiten in het werk en ook in de gezellige, huiselijke sfeer in de woning.

Als Maagd-Ascendant is het goed mogelijk dat je een piekeraar bent, zeker als je geconfronteerd wordt met nieuwe situaties. Jij ziet details waar anderen overheen kijken.


Je voelt je met je Ascendant in Maagd het meest aangetrokken tot personen die hulp nodig hebben. Dit kan ertoe leiden dat je relaties wat verwarrend kunnen zijn, ook al omdat je geen duidelijk beeld kan krijgen van je partner. Je hebt een charme die onmiskenbaar is, hoewel je je wat moet aanpassen aan nieuwe situaties en gezichten.

Benieuwd naar je Ascendant Horoscoop voor 2023 - 2024?

Achterhaal hier in Bloom's Ascendanthoroscoop 2023 - 2024 wat de algemene tendensenvan 2023 en 2024 voor jou als Maagd-Ascendant zijn en lees hoe je werk, financiën, gezondheid, sociaal en liefdesleven in 2023 en 2024 in het bijzonder evolueren.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom