Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Yogi Anneleen Meurs

Summer Bloom Festival Oostende 2024 Anneleen Meurs Yoga

Zondag 7 juli | Holistic Zone | 15.40 - 16.40 uur
YOGA: Life Force Flow

Wat mag je van Anneleen verwachten?

Tijdens deze gratis yogaclass 'Life Force Flow’ op het Summer Bloom Fest in Diest kun je de kracht van jouw levensenergie verkennen en doen ontwaken. In deze yogales onder de deskundige begeleiding van yogi Anneleen Meurs combineren we versterkende asana’s, ademhaling en vloeiende bewegingen om zowel lichaam als geest te activeren en te verbinden met elkaar. Er worden ook heel wat sjamanistische elementen in verwerkt.

Deze outdoor yogaclass nodigt je uit om diep in jezelf te duiken, angsten los te laten en vertrouwen te vinden in de stroom van het leven. We sluiten af met een diepe ontspanning waarbij je de helende kracht van het universum kunt ervaren en jezelf kunt opladen. Kom en laat je meevoeren op deze reis van innerlijke kracht en verbinding.

Doe mee met Anneleen

📍 Summer Bloom Fest, De Halve maan in Diest
📅 zaterdag 6 & zondag 7 juli 2024
🎪 Holistic Zone 7 juli ‘Life Force Flow’
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🧘‍♀️ Vergeet je yogamat niet

Deze unieke yogales nodigt je uit om diep in jezelf te duiken, angsten los te laten en vertrouwen te vinden in de stroom van het leven.

Summer Bloom Festival 2024 Anneleen Meurs Yoga

Over Anneleen en haar dans- en yogastudio YO!

Maak kennis met Anneleen Meurs, een sprankelende en energieke docente die de kunst van yoga en dans verweeft met haar passie voor zelfontwikkeling, sjamanisme en alternatieve perspectieven en inzichten in het leven. Anneleen is niet alleen een ervaren danseres en yogabeoefenaar, maar ook een toegewijde agoog met een rijke achtergrond in het onderwijs. Ze stond lang voor de klas, maar verlegde uiteindelijk haar focus naar haar eigen dans- en yogaschool (Studio Yo!), waar ze haar creativiteit en liefde voor beweging, lichaamsbewustzijn en persoonlijke en spirituele groei kan delen. Daarnaast koestert ze haar rol als moeder van een dochtertje, waarbij ze haar ervaring als ouder integreert in haar benadering van yoga en zelfzorg.

Dans- en yogastudio YO! | Website: dansstudioyo.be

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom