Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Herborist Ann Van Poucke

Zondag 6 augustus | Fusion Zone
Interactieve kruidenworkshop inclusief proeverij

Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring op het Summer Bloom Festival 2023? Ann Van Poucke, de gepassioneerde gastvrouw van de prachtige sier- en kruidentuin 'De Tuin van Eden', en tevens natuurgids, nodigt je uit voor een interactieve kruidenworkshop met een heerlijke proeverij. Laat je betoveren door de geheimen van kruiden terwijl je deelneemt aan een boeiende lezing.

Tijdens deze unieke workshop deelt de herborist haar uitgebreide kennis over kruiden, inclusief hun gebruik, geschiedenis en verschillende verwerkingsmethoden. Je leert ook alles over etherische oliën, de kostbare oliën die zich bevinden in aromatische en geurende kruiden. Ontdek hoe kruiden niet alleen toegepast kunnen worden in de keuken, geneeskunde, cosmetica en huishoudelijke remedies, maar ook ingezet worden voor natuurlijke kleurstoffen.

Maar dat is nog niet alles! Deze workshop is niet alleen informatief, maar ook interactief. Je gaat zelf aan de slag en ontdekt de verrassende mogelijkheden die de wereld van kruiden te bieden heeft. Laat je zintuigen prikkelen en dompel jezelf onder in de rijke, wondere wereld van kruiden.

Mis deze unieke kans niet en voeg een vleugje magie toe aan je Summer Bloom Festival-ervaring. Woon deze interactieve kruidenworkshop met proeverij bij en laat je betoveren!

Zie herborist Ann Van Poucke live aan het werk

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
🌈 Fusion Zone 5 augustus: 'Interactieve kruidenworkshop inclusief proeverij'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom